Slimme Horloges Voor Kinderen: Modellen, Specificaties En Fabrikanten

Inhoudsopgave:

Slimme Horloges Voor Kinderen: Modellen, Specificaties En Fabrikanten
Slimme Horloges Voor Kinderen: Modellen, Specificaties En Fabrikanten

Video: Slimme Horloges Voor Kinderen: Modellen, Specificaties En Fabrikanten

Video: Slimme Horloges Voor Kinderen: Modellen, Specificaties En Fabrikanten
Video: Best Smartwatches for Kids in 2021 - How to find a great Smartwatch for your Children? 2024, April
Anonim

Moderne ouders besteden veel aandacht aan de veiligheid van hun kind, dus velen van hen kopen speciale "slimme horloges" voor hun kinderen, waardoor ze niet alleen de tijd weten, maar ook constant in contact kunnen blijven met dierbaren. Een smartwatch is een ingenieuze uitvinding die een grote hulp is voor volwassenen. Met hun hulp kunt u de locatie van uw kind volgen, hem bellen in noodsituaties en altijd weten dat op dit moment alles in orde is met hem.

Beeld
Beeld

Tegenwoordig bieden veel fabrikanten van apparatuur klanten hun versies van "slimme" horloges voor kinderen aan. Sommige merken richten zich op het ontwerp van hun uitvinding, terwijl andere zich richten op de technische componenten die kunnen worden gebruikt om online schema's te maken, elektronische kaarten aan te passen en zelfs de communicatie te onderhouden.

Slimme babyhorloge GW400E

Misschien is dit horloge alles wat een modern kind nodig heeft. Ze kunnen de rol spelen van een telefoon, een wekker en zelfs een navigator. Smart Baby Watch heeft een aanraakscherm waarmee u het apparaat snel kunt manipuleren, een beschermend glas dat geen water doorlaat en een SOS-knop voor de meest urgente gevallen. Ze kunnen maximaal 15 telefoonnummers bevatten, die het kind vervolgens kan bellen. Daarnaast heeft zo'n horloge een vrij krachtige batterij die drie dagen meegaat.

Vuurtoren A20

Dit is een interessant "slim" horloge van een binnenlandse fabrikant. Ondanks de vrij hoge prijs, die varieert van 5.000 tot 7.000 roebel, heeft het horloge een breed scala aan voordelen. Dus, bijvoorbeeld, de functie van "aftappen" is in hen geïmplementeerd, zodat ouders alles kunnen horen wat er naast hun kind gebeurt en hem kunnen controleren. Dit horloge is perfect voor jonge kinderen die van solowandelingen houden, maar ook voor basisschoolleerlingen. Daarnaast heeft de Mayak A20 ook een kleurendisplay, een ongewoon design en een goede accu.

Elari KidPhone 2

Als je je kind wilt leren onafhankelijk te zijn, dan hoef je niet constant naar hem te luisteren met behulp van "slimme" horloges. Het is voldoende om dit alleen te doen in die gevallen waarin het kind het gebied verlaat waar het mag zijn. Zo voorkom je onnodige zorgen en heb je continu contact met het kind. Elari KidPhone geeft ouders de mogelijkheid om grenzen te stellen waarbinnen hun kinderen veilig zijn, maar wanneer ze deze plaatsen verlaten, zal het horloge ze dat zeker laten weten. Net als bij andere modellen kan dit horloge worden gebruikt als telefoon en als navigator.

VTech Kidizoom-smartwatch

Dit horloge is perfect voor creatieve kinderen. Naast de SOS-knop, de functie van telefoongesprekken en een wekker, kunnen ze inderdaad worden gebruikt om prachtige foto's te maken en designercollages te maken. Vervolgens kunnen alle creatieve inspanningen op een computer worden gedumpt met behulp van een handige en betrouwbare USB-kabel.

Veiligere kinderen

Safer Kids is een wonderhorloge uit India dat een must is voor ouders die om de veiligheid van hun kinderen geven. Met hun hulp kunt u alle bewegingen van het kind volgen, hem indien nodig bellen en korte berichten schrijven. En als de eigenaar van het horloge desondanks in een gevaarlijke situatie komt, kan hij door op de rode knop te drukken de aandacht van zijn ouders trekken en hen op de hoogte stellen van zijn problemen.

Aanbevolen: