Op Welke Sites Is Het Onmogelijk Om Geld Te Verdienen Op Internet?

Inhoudsopgave:

Op Welke Sites Is Het Onmogelijk Om Geld Te Verdienen Op Internet?
Op Welke Sites Is Het Onmogelijk Om Geld Te Verdienen Op Internet?

Video: Op Welke Sites Is Het Onmogelijk Om Geld Te Verdienen Op Internet?

Video: Op Welke Sites Is Het Onmogelijk Om Geld Te Verdienen Op Internet?
Video: ONLINE GELD VERDIENEN IN 2021 | 10 TIPS om DIRECT op internet geld te verdienen 2024, April
Anonim

De kwestie van geld verdienen op internet is de meest acute en interessante. U kunt veel aanbiedingen voor snelle inkomsten vinden die geen speciale kennis en contante investeringen vereisen. Maar zijn ze echt zo voordelig? We hebben het over middelen die echt lonen, maar zulke bedragen dat eraan werken gewoon tijdverspilling is.

Op welke sites is het onmogelijk om geld te verdienen op internet?
Op welke sites is het onmogelijk om geld te verdienen op internet?

Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen op internet waarvoor geen speciale kennis en vaardigheden nodig zijn. Het probleem is dat je niet allemaal geld kunt verdienen. En het gaat helemaal niet om oplichting. Projecten lonen, maar zulke belachelijke hoeveelheden tijd en moeite zijn het niet waard. Misschien zijn deze bronnen voor een student een volkomen acceptabele optie, maar voor een volwassene die bepaalde bedragen nodig heeft, zijn de volgende soorten inkomsten niet interessant. Dus wat is je tijd niet waard?

Asbakken en postbodes

Beeld
Beeld

Deze projecten bieden om geld te verdienen met het surfen op advertenties (views), clicks, likes en reposts op sociale netwerken, registratie via links (met en zonder activiteit), het schrijven van herschrijvingen en opmerkingen. De taken zijn helemaal niet moeilijk om te voltooien, maar ze nemen tijd in beslag, omdat de klant een rapport moet sturen over het uitgevoerde werk.

Als u alleen verdient door advertenties te bekijken, kunt u gemiddeld 50 roebel per maand verzamelen. Bij het voltooien van taken kun je echt zo'n bedrag in een uur verdienen. Sommige kunnen slechts één keer worden uitgevoerd, bijvoorbeeld registratie door middel van referentie, andere vele malen.

Het gevaar is dat de administratie niet verantwoordelijk is voor de geplaatste vacatures. Op dergelijke sites is het heel gemakkelijk om oplichters tegen te komen. Download bijvoorbeeld een virus of sluit een betaalde mailinglijst aan. Een ander onaangenaam moment is dat overmatige activiteit op sociale netwerken zal leiden tot klachten over spam en dat sommige van je vrienden volledig met pensioen gaan. Het wordt aanbevolen om aparte accounts aan te maken om aan de buxes te werken.

Interessanter en veiliger in termen van prijs en vereisten zijn taken voor commentaar en het schrijven van herschrijvingen. Maar juist dergelijke bestellingen zijn te vinden op tekst- of freelance-uitwisselingen en tegen hogere prijzen. Deze manier van geld verdienen is goed voor beginners om ongeveer te begrijpen hoe alles werkt en waar het voor is. Deze projecten zijn gemaakt om te helpen bij de promotie en promotie van sites, sociale netwerkgroepen.

Captcha-invoer

Beeld
Beeld

Al het werk bestaat uit het invoeren van captcha uit de voorgestelde tekening. Er is niets eenvoudiger, uitsluitend werken in één venster. Je hoeft iets niet leuk te vinden of erop te reageren. Voor een uur werk beloven projecten in totaal 30 roebel. En als je snel typt, nog meer!

In feite kan 30 roebel alleen worden verdiend tijdens de uren met de minste gebruikersactiviteit vanwege de hogere kosten voor captcha. In normale tijden zal de winst niet hoger zijn dan 10 roebel. En het gaat niet om typsnelheid. De foto's zelf komen met een vertraging, de meeste tijd wordt besteed aan het wachten op de volgende captcha. En hoe meer "werknemers" op de site, hoe langer u moet wachten en de kosten van één correct ingevoerde captcha nemen af.

Inkomsten op enquêtes en vragenlijsten

Beeld
Beeld

U wordt uitgenodigd om de vragenlijst tegen betaling in te vullen. Dergelijke onderzoeken worden besteld door marketeers. Zo zijn er plannen om nieuwe smaken chocolade uit te brengen. Onder de respondenten wordt onderzocht welke combinaties de meeste interesse en dus vraag zullen wekken. Of ze analyseren een commercial, bijvoorbeeld een afwasmiddel van een heel bekend merk.

Eén enquête kost 5 tot 60 roebel, maar het volume van de vragenlijst is anders. Sommige zullen een paar minuten duren, terwijl de andere minstens een uur duurt. Het lijkt erop dat de vragen beantwoorden en geld verdienen. Op verschillende sites vindt u cijfers van 500 tot 1000 roebel aan inkomsten per maand uit slechts één vragenlijst. Dit is mogelijk met een verwijzingssysteem, maar vaker wel dan niet, zijn de auteurs sluw.

In feite komen er zelden enquêtes, zelfs als de vragenlijst aangeeft dat u een ouder bent met veel kinderen met zwangerschapsverlof met een stel levende wezens in uw appartement, u bent constant aan het reizen, u komt regelmatig op luchthavens en rookt zelfs. Met persoonlijke gegevens kunt u onnodige respondenten verwijderen. Een sigarettenfabrikant zal bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd zijn in rokers. Over het algemeen kunt u een uitnodiging krijgen voor 1-4 betaalde enquêtes per maand.

Er zijn veel frauduleuze bronnen tussen de vragenlijsten. Wanneer het bedrag op de rekening bijvoorbeeld het felbegeerde minimum voor opname nadert, wordt een deel ervan op mysterieuze wijze gedebiteerd of wordt de rekening volledig geblokkeerd. De meeste kosten voor enquêtes zijn klein en het minimum voor opname is behoorlijk aanzienlijk. En het geld zelf kan worden aangeboden om te worden opgenomen in de vorm van een korting in een bepaalde online winkel.

Waarom worden ze uitgenodigd om te werken?

Er kan min of meer behoorlijk geld worden verdiend met het verwijzingsprogramma, wanneer een bepaald bedrag aan vergoeding of een percentage van het inkomen van de verwijzing wordt betaald voor elke genodigde aan het systeem. Je zult de hele tijd "werknemers" moeten uitnodigen, omdat mensen uiteindelijk gefrustreerd raken en het project verlaten.

Deze sites zullen eerder geld aan u verdienen. Als u uw eigen project heeft dat moet worden gepromoot, dan zullen dergelijke bronnen in eerste instantie helpen. Tegelijkertijd kunt u geld verdienen aan dezelfde dozen en postdiensten door andermans arbeid aan te trekken. Bijvoorbeeld door gebruikers uit te nodigen om op uw gesponsorde links te klikken. U kunt dus geld verdienen met adverteren en tegelijkertijd uzelf een toestroom van verkeer bezorgen. Of werf een groep abonnees op een sociaal netwerk, waar kwantiteit, niet kwaliteit, de hoofdrol speelt.

Aanbevolen: