Uitbetalen Met MTS

Inhoudsopgave:

Uitbetalen Met MTS
Uitbetalen Met MTS

Video: Uitbetalen Met MTS

Video: Uitbetalen Met MTS
Video: MTS INDUS - GEPKE 2024, Maart
Anonim

U kunt geld opnemen van een MTS-simkaart via een Qiwi-portemonnee, contant ontvangen bij Unistream Bank en via een telecomoperator door de serviceovereenkomst op te zeggen. Maar niet elke stad heeft een Unistream overstappunt, en het is onhandig om het telefoonnummer te wijzigen. Daarom kunt u een andere manier toepassen om geld van MTS op te nemen.

Uitbetalen met MTS
Uitbetalen met MTS

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van MTS. Aan de rechterkant staat een lijst met veelgevraagde bewerkingen. Selecteer het tabblad 'Tegoeden toevoegen'. Op de pagina die wordt geopend, klikt u in het menu "Betalingen" op de bovenste regel "Betaling voor goederen en diensten".

Stap 2

Geld overmaken van MTS naar Beeline. De eenvoudigste manier om geld op te nemen van MTS is door een Beeline-simkaart te gebruiken. Als jij of je vrienden het hebben, maak er dan geld naar over vanaf je MTS-simkaart. Klik hiervoor op het opschrift "Beeline" op de pagina "Betaling voor goederen en diensten".

Stap 3

Voer het nummer in van de Beeline simkaart waarnaar u geld overmaakt en het bedrag. Vink het item "Vanaf het MTS-telefoonaccount" aan en klik op "Volgende". Voer uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in en klik op het tabblad "Wachtwoord verkrijgen". Nadat u de sms op uw telefoon hebt ontvangen, voert u het wachtwoord in en klikt u op "Voer uw persoonlijke account in". Bevestig de betaling door de instructies te volgen. Er wordt een commissie van 10% in rekening gebracht voor het overboeken van geld van een MTS-simkaart naar Beeline.

Stap 4

Ga naar de Beeline-website voor geldoverdracht. Vanaf een rekening op een Beeline simkaart kunt u geld overmaken naar een Visa bankkaart, een bankrekening, naar het Unistream overboekingspunt. Als je een plastic kaart hebt die niet van Visa is, maar er is er nog een die aan een elektronische portemonnee is gekoppeld, dan kun je hiermee geld opnemen van een Beeline-simkaart.

Stap 5

Kies een van de vermelde opnamemethoden. Nadat u het Beeline-telefoonnummer hebt ingevoerd waarnaar u geld heeft overgemaakt, klikt u op "Wachtwoord verkrijgen". Wanneer het wachtwoord op de Beeline-simkaart komt, typt u het, plaatst u een vinkje voor het opschrift "Ik ga akkoord met de servicevoorwaarden", klikt u op de knop "Inloggen" en volgt u de instructies. Houd er rekening mee dat er een commissie in rekening wordt gebracht voor elke geselecteerde methode om geld van MTS over te maken.

Aanbevolen: