Hoe Te Betalen Voor Megafon-services

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Megafon-services
Hoe Te Betalen Voor Megafon-services

Video: Hoe Te Betalen Voor Megafon-services

Video: Hoe Te Betalen Voor Megafon-services
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

De diensten van de mobiele operator Megafon kunnen op verschillende manieren worden betaald: contant, door geld over te maken van een bankkaart of van een elektronische portemonnee, of met een speciale Megafon-kaart.

Hoe te betalen voor Megafon-services
Hoe te betalen voor Megafon-services

Noodzakelijk

  • - mobieltjes;
  • - contant geld;
  • - bankkaarten;
  • - elektronische portemonnee ("Yandex-Money");
  • - enkele betaalkaart "Megafon"

instructies:

Stap 1

Betaal met contant geld. Dit kan via een geldautomaat. Sberbank, Master Bank, Promsyazbank, VTB, Credit Bank of Moscow, Promsvyazbank en enkele andere banken werken samen met Megafon. U kunt ook geld storten op uw mobiele telefoonrekening bij verkoop- en servicekantoren. U kunt geld storten via de directe betaalterminals "Qiwi", "CyberPlat", "Eleksnet" en "Rapida". Bovendien kunt u voor de diensten van Megafon betalen bij postkantoren en apotheken en winkels (36 en 6, Cityistor, Eldorado, MIR, Ostrov, Perekrestok, Spar, Technosila ").

Stap 2

Waardeer je rekening op met een bankkaart. De service is beschikbaar voor houders van Visa (inclusief elektronische) en MasterCard (behalve elektronische kaarten) bankkaarten. Op elk moment, overal en zonder commissie, kunt u de rekening automatisch aanvullen en betalingen op afstand doen door een speciale service voor het "binden" van een bankkaart aan een mobiele telefoon. Door de kaart te registreren, kunt u het saldo - zowel uw eigen als andere Megafon-klanten - aanvullen via sms-berichten, USSD-commando's of het spraakmenu.

Stap 3

Gebruik Yandex-geld. Zet ze over van uw e-wallet naar uw mobiele telefoon.

Stap 4

Koop een betaalkaart. Met één enkele betaalkaart kunnen gebruikers van alle tariefplannen van het Megafon-netwerk hun rekeningen opwaarderen (inclusief Light-abonnees). Megafon-kaarten van verschillende waarden worden verkocht in kiosken, winkels en gespecialiseerde verkoopkantoren. Nadat je een kaart hebt gekocht, moet je je saldo opwaarderen via een USSD-verzoek, sms of een gratis oproep (deze opties worden gedetailleerder beschreven in de instructies die bij de Megafon-kaart zijn gevoegd).

Aanbevolen: