Simkaarten Kopiëren

Inhoudsopgave:

Simkaarten Kopiëren
Simkaarten Kopiëren

Video: Simkaarten Kopiëren

Video: Simkaarten Kopiëren
Video: Why you can't clone a sim card 2021 2024, Mei
Anonim

Kopieën van simkaarten worden alleen uitgegeven door medewerkers van de operator die u bedient. Alle andere methoden om simkaarten te kopiëren zijn illegaal en leiden tot apparaatstoringen, hetzelfde geldt voor multisim-apparaten.

Simkaarten kopiëren
Simkaarten kopiëren

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Als u om welke reden dan ook een kopie van uw simkaart nodig heeft, neem dan contact op met de abonneeafdeling van uw operator of verkooppunt. Bestel bij hen een kopie van uw simkaart, met vermelding van de reden, waarna de oude kopie inactief wordt en de nieuwe u binnen een bepaalde tijd krijgt, van 10 minuten tot meerdere dagen, afhankelijk van de operator. Dit is handig in gevallen waarin het eerste exemplaar van uw simkaart verloren is gegaan of u om een andere reden geen toegang meer heeft.

Stap 2

Houd er rekening mee dat om uw simkaart opnieuw uit te geven, u uw paspoort nodig heeft, maar alleen als het nummer op uw naam staat en als het formeel van een andere persoon is, heeft u zijn aanwezigheid nodig (met een paspoort of ander identiteitsbewijs volgens aan de huidige wetgeving). In de meeste gevallen moet u een speciaal formulier invullen voor de afgifte van een kopie van uw simkaart, waarin u in de aanvraag de reden aangeeft waarom u de toegang tot de eerste kopie van de kaart verliest, met vermelding van het nummer, de serie en andere details van uw paspoort of een ander verstrekt document.

Stap 3

Als er geen klantenkantoren van uw serviceprovider in de buurt van uw locatie zijn, neem dan contact op met de verkooppunten van mobiele telefoons, het is waarschijnlijk dat hun medewerkers de nodige bevoegdheden hebben om acties uit te voeren met simkaarten, dit kan echter iets langer duren dan normaal. Meestal worden kopieën van simkaarten opnieuw uitgegeven in Svyaznoy- en Euroset-winkels, maar alles kan van het punt afhangen. Als u uw simkaart kwijt bent, kunt u het beste onmiddellijk de operator bellen en het nummer blokkeren zodat niemand anders er gebruik van kan maken. Als u in de toekomst een nieuwe kopie van uw kaart ontvangt, wordt het nummer gedeblokkeerd.

Aanbevolen: