Welke Koptelefoon Is Beter?

Inhoudsopgave:

Welke Koptelefoon Is Beter?
Welke Koptelefoon Is Beter?

Video: Welke Koptelefoon Is Beter?

Video: Welke Koptelefoon Is Beter?
Video: Best Over-Ear Headphones 2021: Bose, Sony, Beats, AirPods Max, Audio-Technica & More! 2024, Mei
Anonim

Voor velen is tinnitus niet alleen een manier om de tijd te doden, het is ook een geweldige kans om hun eigen ruimte te krijgen, die zo vaak ontbreekt. Voor dit doel werden koptelefoons uitgevonden. Om een comfortabele en gezellige ruimte voor jezelf te creëren, moet je de juiste hoofdtelefoon kiezen. En dit kan moeilijk zijn vanwege het feit dat er ontelbare aantallen van hen in de winkelschappen liggen.

Welke koptelefoon is beter?
Welke koptelefoon is beter?

instructies:

Stap 1

Op type zijn koptelefoons onderverdeeld in on-ear en in-ear. De oordopjes worden op de oren geplaatst, ze zijn groot van formaat en zijn onderverdeeld in twee subtypes: gesloten en open. De gesloten exemplaren bedekken het oor volledig, wat bijdraagt aan een betere geluidsoverdracht en een hoge geluidsisolatie. Open exemplaren bedekken slechts een deel van het oor. Geluidsisolatie daarin is iets slechter, maar ze zijn compacter. Het verschil tussen on-ear hoofdtelefoons en on-ear hoofdtelefoons is dat ze rechtstreeks in het oor worden gestoken. Dergelijke koptelefoons vallen vaak nauwelijks op, wat van on-ear modellen niet gezegd kan worden. Van de twee wordt de insert het best gebruikt om naar muziek te luisteren tijdens het sporten of waar dan ook in de gemeenschap. In andere gevallen is het beter om on-ear koptelefoons te gebruiken, omdat deze minder schadelijk zijn voor het gehoor.

Stap 2

Hoofdtelefoons verschillen in het type aansluiting. Er zijn bekabeld en draadloos. Bedrade exemplaren hebben een hoge geluidskwaliteit, maar de aanwezigheid van een draad beperkt het bewegingsgebied. Hetzelfde kan niet gezegd worden van draadloze hoofdtelefoons. Ze bieden absolute bewegingsvrijheid, maar klinken veel inferieur aan bedrade exemplaren. En de kosten daarentegen zijn veel hoger. Wanneer u besluit om draadloze hoofdtelefoons te kopen, moet u er rekening mee houden dat deze regelmatig moeten worden opgeladen. Houd er ook rekening mee dat draadloze koptelefoons in verschillende gewichten verkrijgbaar zijn. Je moet ze in de winkel passen om er zeker van te zijn dat ze geen ongemak veroorzaken.

Stap 3

Let op de koptelefoonaansluiting. Op dit moment worden de belangrijkste soorten hoofdtelefoonaansluitingen beschouwd als 3,5 mm en 6,3 mm. De meeste apparaten gebruiken vaker een 3,5 mm aansluiting. Deze connector wordt gebruikt door de meeste fabrikanten van smartphones, telefoons, tablets en andere apparaten. Kies een koptelefoon met een universele aansluiting. Hoewel ze iets meer kosten, vindt u meestal een adapter voor een 6, 3 mm-connector in hun configuratie.

Stap 4

Negeer de specificaties op de verpakking niet. Kijk bijvoorbeeld bij het kiezen van een koptelefoon naar het frequentiebereik. De gemiddelde waarde moet 18-20.000 Hz zijn. Sommige professionele koptelefoons hebben een frequentiebereik van 5 tot 60.000 Hz. Let ook op de gevoeligheid van de koptelefoon. Een goede gevoeligheid moet minimaal 100 dB zijn. Als het minder is dan dit aantal, wordt het geluid te zacht verzonden.

Aanbevolen: