Breng De Telefoon Terug Om In Het Water Te Werken

Breng De Telefoon Terug Om In Het Water Te Werken
Breng De Telefoon Terug Om In Het Water Te Werken

Video: Breng De Telefoon Terug Om In Het Water Te Werken

Video: Breng De Telefoon Terug Om In Het Water Te Werken
Video: Dit moet je doen als je telefoon in het water is gevallen - EDITIE NL 2024, Mei
Anonim

Ieders telefoon kan in het water vallen. Het is belangrijk om te weten hoe u uw machine weer tot leven kunt brengen.

Breng de telefoon terug om in het water te werken
Breng de telefoon terug om in het water te werken

1. Uitschakelen. Nadat u de telefoon uit het water heeft gehaald, moet u deze direct uitschakelen. Anders wordt een kortsluiting verbroken.

Schud het apparaat niet wanneer het is uitgetrokken, omdat het water nog dieper in het apparaat kan dringen. Als je de mogelijkheid hebt om de batterij onmiddellijk uit de telefoon te verwijderen, doe dit dan onmiddellijk. Als dit op dit moment niet kan, zet dan gewoon de stroom uit.

Als de telefoon uitschakelt wanneer u valt, mag u deze niet opnieuw inschakelen om de functionaliteit te controleren. Nu kunt u uw telefoon een paar dagen vergeten.

2. Demonteer. U moet alle afneembare onderdelen van uw telefoon verwijderen: geheugenkaart, achtercover, simkaart, koptelefoonaansluiting, enz. Het belangrijkste hier is om het niet te overdrijven. Bedenk dat je natte telefoon zoveel mogelijk lucht nodig heeft, en daarvoor zijn gaten nodig.

3. Stofzuigen. Als uw stofzuiger een smal mondstuk heeft, dan is dit het moment om deze te gebruiken. Probeer zoveel mogelijk vocht van je telefoon te verwijderen. Het is raadzaam om elk gaatje minimaal 5 minuten te stofzuigen.

Als je zo'n mondstuk niet hebt, kun je een haardroger gebruiken, maar de lucht mag alleen koud zijn. Anders zal de hete stroom de onderdelen van uw telefoon beschadigen.

4. Laten drogen. Vervolgens moet je de telefoon 48 uur in een diepe kom rijst leggen. Rijst neemt goed vocht op. Als je na deze tijd sporen van vocht op je telefoon vindt, laat je deze nog 1-2 dagen in de rijst liggen. Als je al kunt zeggen dat alles in orde is, kun je proberen het aan te zetten.

Als je alle punten hebt voltooid, werkt je telefoon hoogstwaarschijnlijk.

Aanbevolen: