Verbinding Maken Met Mobiel Internet

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Mobiel Internet
Verbinding Maken Met Mobiel Internet

Video: Verbinding Maken Met Mobiel Internet

Video: Verbinding Maken Met Mobiel Internet
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

Wil je internetten op je mobiele telefoon, bestel dan speciale instellingen. Ze worden geleverd door elke Russische telecomoperator. De verbindingsprocedure is volledig gratis en in de toekomst zal het geld voor gedownload verkeer rechtstreeks van de rekening worden afgeschreven.

Verbinding maken met mobiel internet
Verbinding maken met mobiel internet

instructies:

Stap 1

Als u de diensten van de MTS-telecomoperator gebruikt, kiest u voor internetinstellingen het gratis nummer 0876 en drukt u op de belknop. U kunt verbinding maken door een speciaal aanvraagformulier in te vullen op de officiële website van het bedrijf. Abonnees kunnen trouwens ook automatische instellingen bestellen door een sms zonder sms te sturen naar het verkorte nummer 1234.

Stap 2

Beeline-netwerkklanten hebben twee verschillende opties om verbinding te maken met internet op de telefoon. Optie nummer één is communicatie op basis van een GPRS-verbinding, en optie nummer twee juist zonder. Om het eerste type verbinding te activeren, gebruikt u het USSD-commando * 110 * 181 #. Voor de tweede is er een USSD-verzoeknummer * 110 * 111 #. Nadat je je verzoek hebt ingediend en de instellingen hebt ontvangen, "herstart" je je mobiele telefoon (schakel hem uit en weer in). Met deze eenvoudige stap kunnen de automatische instellingen van kracht worden.

Stap 3

Abonnees van de telecomoperator "Megafon" om verbinding te maken met de internetverbinding moeten het nummer van de abonneeservice 0500 (het is ontworpen voor oproepen vanaf mobiele telefoons) of 502-5500 (voor oproepen vanaf vaste telefoons) bellen. Bovendien kunt u op elk moment contact opnemen met een van de technische ondersteuningsbureaus of communicatiesalons "Megafon". Een medewerker van het bedrijf zal u helpen het probleem op te lossen door de service te activeren, alle benodigde instellingen te installeren.

Stap 4

Vergeet het verkorte nummer 5049 niet, dat bedoeld is voor het verzenden van sms-berichten. Om automatische instellingen te bestellen, specificeert u het nummer 1. Als u WAP- of MMS-instellingen nodig hebt, vervangt u het apparaat door respectievelijk een 2 en 3. Er zijn nog twee nummers die u ook kunt bellen: 05049 en 05190.

Aanbevolen: