Hoe Verbinding Te Maken Met Mobiel Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Mobiel Internet
Hoe Verbinding Te Maken Met Mobiel Internet

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Mobiel Internet

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Mobiel Internet
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om toegang te krijgen tot internet. Als alles min of meer duidelijk is met bekabelde toegang, dan blijft mobiel internet een zeer dynamisch gebied in ontwikkeling. Tegenwoordig kunt u in elke winkel die zich bezighoudt met mobiele apparaten, mobiele communicatie en internet, USB-modems voor toegang tot mobiel internet te koop vinden.

Hoe verbinding te maken met mobiel internet
Hoe verbinding te maken met mobiel internet

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u internet op uw telefoon instellen. Om dit te doen, bestelt u gewoon de telefooninstellingen bij uw provider. Dit kan via de website van de mobiele operator of door een sms te sturen naar het juiste nummer.

Stap 2

Zet Bluetooth aan op je telefoon. Dit wordt op verschillende telefoons anders gedaan.

Stap 3

Zet Bluetooth aan op je laptop. Nogmaals, als je niet weet waar dit wordt gedaan, bekijk dan de instructies.

Stap 4

Ga naar je Bluetooth-instellingen op je laptop. Dit wordt meestal gedaan met behulp van het systeemvakpictogram.

Stap 5

Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Nieuwe verbinding". Selecteer in het venster dat verschijnt "Express Mode". Klik volgende".

Stap 6

Nadat u naar alle geopende Bluetooth-apparaten hebt gezocht, wordt een lijst weergegeven zodat u degene kunt selecteren waarmee u verbinding wilt maken met internet (d.w.z. mobiele telefoon). Selecteer het apparaat en klik op "Volgende".

Stap 7

De Bluetooth-verbindingsmanager maakt verbinding met de telefoon. Hoogstwaarschijnlijk wordt u gevraagd om een willekeurige pincode in te voeren (eerst op de computer, daarna op de telefoon).

In het volgende venster (na het klikken op de knop "volgende") verschijnt een venster waarin u de naam van deze verbinding kunt aanpassen en het verbindingspictogram naar het bureaublad kunt brengen.

Stap 8

Nu verschijnt een ander pictogram in het venster van de Bluetooth-verbindingswizard - het pictogram voor verbinding met internet via een mobiele telefoon. Om verbinding te maken, klikt u erop of op de snelkoppeling op het bureaublad (als u deze hebt gemaakt).

Stap 9

En tot slot: vergeet niet dat je geen volwaardig internet krijgt van GPRS of EDGE - de snelheid is beperkt tot 128 kilobits per seconde en elke megabyte wordt apart betaald. Doe voorzichtig.

Aanbevolen: