Hoe Foto's Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Te Kopiëren
Hoe Foto's Te Kopiëren

Video: Hoe Foto's Te Kopiëren

Video: Hoe Foto's Te Kopiëren
Video: How to Transfer Photos/Videos from iPhone to Windows 10!! 2024, Maart
Anonim

Wat te doen als u naar mooie foto's op een van de internetsites kijkt en u de gewenste foto wilt kopiëren en door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken, ziet u niet de gebruikelijke "Opslaan als …"?

Hoe foto's te kopiëren
Hoe foto's te kopiëren

instructies:

Stap 1

De laatste tijd zijn internetgebruikers inderdaad meer aandacht gaan besteden aan de naleving van auteursrechten, en veel bronnen op internet verbieden het opslaan van foto's, waardoor ze het vaak niet eens voor geld kunnen doen. Maar het is één ding als je de foto's van iemand anders voor commerciële doeleinden gaat gebruiken, en heel iets anders als je een mooie foto voor jezelf wilt bewaren en deze een tijdje wilt bewonderen.

Stap 2

Er is een uitweg, en je kunt die gebruiken als je het werk van andere mensen respecteert en niet het doel nastreeft om te verdienen ten koste van iemand anders. Er zijn veel manieren om de foto's die u leuk vindt zonder veel moeite naar uw computer te kopiëren, maar voor de meeste gebruikers zal het voldoende zijn om de eenvoudigste ervan te kennen.

Stap 3

Het feit is dat elke bekeken pagina vanuit elke browser kan worden opgeslagen door op de sneltoets Ctrl + S te drukken (voor Internet Explorer, via het menu "Pagina" - "Opslaan als") en het bestandstype "Webpagina volledig" te kiezen (Voor Opera "HTML-afbeeldingsbestand "). In dit geval wordt de pagina opgeslagen met alle afbeeldingen erop in de vorm van een map en één uitvoerbaar bestand om te starten. Je hoeft alleen maar de map te openen en de foto te vinden.

Aanbevolen: