Hoe Foto's Naar De IPhone Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Naar De IPhone Te Kopiëren
Hoe Foto's Naar De IPhone Te Kopiëren

Video: Hoe Foto's Naar De IPhone Te Kopiëren

Video: Hoe Foto's Naar De IPhone Te Kopiëren
Video: How to Transfer Pictures from PC to iOS 2024, April
Anonim

De iPhone, een smartphone van Apple, heeft veel functies, waaronder de mogelijkheid om grafische bestanden te bekijken en te bewerken. Er zijn verschillende manieren om afbeeldingen en foto's naar uw apparaat te downloaden.

Hoe foto's naar de iPhone te kopiëren
Hoe foto's naar de iPhone te kopiëren

instructies:

Stap 1

Bestanden en programma's kunnen worden gedownload naar iPhones en andere Apple-apparaten met behulp van de speciale iTunes-applicatie. Als je dit programma nog niet hebt geïnstalleerd, download het dan gratis van de Apple-website en installeer het op je computer.

Stap 2

Start de iTunes-app. Verbind de iPhone met de computer met een USB-kabel. Selecteer bovenaan het iTunes-venster het tabblad iPhone. Klik in de bovenste balk op de regel Foto's.

Stap 3

Selecteer "Foto's synchroniseren met". Geef in het dialoogvenster dat wordt geopend het pad op naar de map waarin uw foto's zijn opgeslagen. Je hebt de mogelijkheid om de inhoud van verschillende mappen met grafische bestanden naar de iPhone te kopiëren. Vink ze hiervoor af. U kunt er ook voor kiezen om op dezelfde manier afzonderlijke foto's binnen een map te kopiëren.

Stap 4

Klik op de knop "Synchroniseren" en wacht tot het proces van gegevensoverdracht tussen iTunes en iPhone is voltooid. Koppel je telefoon los van je computer.

Stap 5

Tik op het iPhone-scherm op het sectiepictogram Foto's en zorg ervoor dat alle foto's met succes naar uw telefoon zijn gekopieerd.

Stap 6

Grafische bestanden kunnen worden overgebracht naar Apple-apparaten met behulp van cloudopslag: Dropbox, Copy.com, iDrive, Google Drive Box.net, enz. Met al deze services kunt u gratis meerdere gigabytes aan gegevens opslaan op een externe server.

Stap 7

Download op internet en installeer toepassingen voor toegang tot cloudopslag op uw computer en iPhone. Doorloop de aanmeldingsprocedure. Upload een reeks foto's naar de cloudopslag op uw computer. Wacht tot ze zijn geüpload naar de server. Open op de iPhone de app voor cloudopslag en sla de vereiste bestanden op in het gedeelte Foto's.

Stap 8

U kunt meerdere foto's uploaden naar uw iPhone door uzelf een e-mail te sturen. Bewaar de brief met meerdere foto's op je computer in je mailbox. Open e-mail op iPhone. Bekijk bijgevoegde foto's en sla ze afzonderlijk op uw telefoon op.

Aanbevolen: