Een Inkomend Bericht Lezen

Inhoudsopgave:

Een Inkomend Bericht Lezen
Een Inkomend Bericht Lezen

Video: Een Inkomend Bericht Lezen

Video: Een Inkomend Bericht Lezen
Video: Zo kan je verwijderde WhatsApp-berichten toch lezen! 2024, Mei
Anonim

De technologie voor het lezen van inkomende SMS is afhankelijk van het telefoonmodel. Maar over het algemeen is de procedure ongeveer hetzelfde. Nieuwe berichten zijn meestal beschikbaar door op de menu-invoertoets te drukken. In andere gevallen moet u naar de sectie voor berichten gaan en de bijbehorende map openen.

Een inkomend bericht lezen
Een inkomend bericht lezen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als er informatie over een ongelezen bericht op het scherm van uw telefoon staat, ontgrendel dan het toetsenbord (afhankelijk van het model van het apparaat kan dit door op de "*", "c" of een andere toets te drukken) en druk op de knop die hoort bij de commando om het menu te openen.

Als er maar één bericht is, wordt het onmiddellijk geopend. Als er meerdere zijn, wordt u naar uw inbox geleid en kunt u alles één voor één lezen in elke gewenste volgorde.

Gebruik hiervoor het toetsenbord (pijltjes "omhoog" en "omlaag" of andere toetsen, afhankelijk van de telefoon) om een bericht te selecteren en druk op de toets om het menu te openen en opdrachten te selecteren.

Stap 2

Als uw telefoon niet de mogelijkheid biedt om rechtstreeks een bericht of map in te voeren, als er meerdere zijn, of als u per ongeluk op de ophangtoets hebt gedrukt (daarna is rechtstreeks invoeren in het bericht of de map niet beschikbaar), opent u het menu en selecteer de sectie voor SMS. Meestal wordt het aangegeven met tekst (sms of dezelfde letters in het Latijn, berichten, enz.) en opent u het.

Stap 3

Selecteer vervolgens, als het telefoonmodel een keuze tussen sms en mms veronderstelt, een subsectie voor sms, open deze en daarin - een map voor inkomende berichten.

Stap 4

Open de map, selecteer het bericht van interesse en open het door op de toets te drukken om het menu en zijn secties te openen.

De berichttekst verschijnt op uw scherm.

Aanbevolen: