Hoe Het Skylink-tarief Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Skylink-tarief Te Wijzigen?
Hoe Het Skylink-tarief Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Skylink-tarief Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Skylink-tarief Te Wijzigen?
Video: Интернет в деревню своими руками 2024, Mei
Anonim

U kunt uw tarief in Skylink wijzigen door uw abonneenummer over te zetten naar een dienst volgens een ander tariefplan. Om een ander tariefplan te kiezen, kan je gebruik maken van selfservicediensten of langskomen in één van de kantoren voor Skylink-klanten.

Hoe het Skylink-tarief te wijzigen?
Hoe het Skylink-tarief te wijzigen?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - computer met internettoegang;
  • - het paspoort;
  • - contractvorm.

instructies:

Stap 1

Kies een tariefplan dat openstaat voor verbindingen om uw abonneenummer over te zetten naar service binnen dit tarief. Houd er echter rekening mee: als je een tariefplan hebt gekocht in het kader van een reclamecampagne, kunnen er beperkingen zijn om het tariefplan te wijzigen. In dit geval kunt u meer informatie krijgen over de overgang naar een bepaald tarief bij een van de Skylink-servicekantoren of door te bellen met 973-73-73.

Stap 2

Als het wijzigen van het tariefplan geen wijziging van het nummer omvat (bijvoorbeeld overschakelen van een vaste telefoon naar een federale), ga dan naar een van de klantenservicekantoren. De adressen staan op de officiële Skylink-website. U kunt ook een verzoek sturen per fax 973–00–33 of per e-mail [email protected]. Het document moet in een bepaalde vorm worden afgegeven; soorten formulieren voor natuurlijke personen en rechtspersonen kunnen op internet worden gedownload.

Stap 3

Schakel over naar een ander tariefplan door het Skylink-contactcentrum te bellen op (495) 973-73-73 of 000 (vanaf uw mobiele telefoon). Dit is een betaalde dienst die werkt volgens het nieuw gekozen tariefplan. Let op: afhankelijk van het tariefplan waarnaar u overstapt, kunnen de kosten van veel extra Skylink-diensten veranderen.

Stap 4

Bekijk het "Persoonlijke account" op de officiële website van het bedrijf Skylink voor het gemak van het gebruik van de diensten in de toekomst.

Aanbevolen: