Doorschakelen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Uitschakelen
Doorschakelen Uitschakelen

Video: Doorschakelen Uitschakelen

Video: Doorschakelen Uitschakelen
Video: Uitschakelen van vertraagd doorschakelen naar Interswitch: hoe werkt het? 2024, Mei
Anonim

MTS, MegaFon en Beeline behoren tot de grootste mobiele operators die hun abonnees de Call Forwarding-service bieden. Klanten van deze bedrijven kunnen deze service op elk gewenst moment activeren of deactiveren.

Doorschakelen uitschakelen
Doorschakelen uitschakelen

instructies:

Stap 1

MTS heeft verschillende zelfbedieningssystemen voor haar klanten gecreëerd waarmee u bestaande diensten kunt beheren zonder zelfs maar uw huis te verlaten. Hier moet "SMS-assistent", "Mobile Assistant" en "Internet Assistant" worden genoemd. Om informatie over een van hen te krijgen, is het helemaal niet nodig om rechtstreeks contact op te nemen met de communicatiesalon van de operator. U kunt eenvoudig naar de website van het bedrijf gaan www.mts.ru. U kunt ook op elk moment het contactcentrum bellen op 8-800-333-0890. Om de service te beheren, kunt u bovendien een USSD-verzoek ## 002 # verzenden.

Stap 2

Als u MegaFon-services gebruikt, hebt u de mogelijkheid om ofwel de hele service als geheel uit te schakelen, of slechts één type actieve oproepdoorschakeling. Om de tweede methode te gebruiken, moet u tweemaal op de #-toets op uw telefoon drukken en vervolgens de juiste doorschakelcode invoeren. Vergeet tot slot niet nogmaals op het hekje te klikken en uw verzoek in te dienen. Als u niet zeker weet of u de juiste code invoert, controleer dan alle informatie direct op de website van het bedrijf. Bovendien biedt de bron prijzen voor het leveren van een dienst, de voorwaarden voor activering en deactivering. Houd er rekening mee dat alle prijzen worden bepaald door de operator in overeenstemming met elk tariefplan.

Stap 3

Naast al het bovenstaande zijn er andere manieren om MegaFon-services uit te schakelen. U kunt persoonlijk contact opnemen met elke communicatiesalon of het nummer van de Abonneeservice bellen. Let op: afhankelijk van met welk toestel je belt, wordt bepaald welk nummer je nodig hebt. Dus als je besluit om vanaf je mobiel te bellen, bel dan 0500 op het toetsenbord en druk op de belknop. Om te bellen vanaf uw huistelefoon, moet u 5077777 bellen. Ook moet worden vermeld dat u op deze manier de doorschakeling niet alleen kunt deactiveren, maar ook opnieuw kunt activeren.

Stap 4

Abonnees van "Beeline" om het doorschakelen van oproepen te annuleren, moeten naar de officiële website van de operator gaan en daar een lijst met alle codes voor de service vinden. Het USSD-verzoek zelf ziet er als volgt uit: ** doorstuurtypecode * uw telefoonnummer #.

Aanbevolen: