Doorschakelen Uitschakelen In Nokia

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Uitschakelen In Nokia
Doorschakelen Uitschakelen In Nokia

Video: Doorschakelen Uitschakelen In Nokia

Video: Doorschakelen Uitschakelen In Nokia
Video: Divert Incoming Calls to Another Number In Nokia 105 - Nokia Tips and Tricks 2024, Mei
Anonim

De dienst “Call Forwarding” is bedoeld om de abonnee in contact te houden, zelfs als zijn simkaart zich bijvoorbeeld buiten het dekkingsgebied van het netwerk bevindt. Als u geen gebruik meer hoeft te maken van de dienst, kunt u de doorschakeling altijd uitschakelen.

Doorschakelen uitschakelen in Nokia
Doorschakelen uitschakelen in Nokia

instructies:

Stap 1

Abonnees die MegaFon-communicatiediensten gebruiken, kunnen de dienst annuleren door contact op te nemen met de communicatiesalon van het bedrijf of door de abonneedienst te bellen. Als u de tweede methode wilt gebruiken, kiest u op uw mobiele telefoon 0500. Overigens biedt de operator de mogelijkheid om de dienst vanaf een vaste telefoon te bellen. Om dit te doen, belt u het nummer 5077777. Opgemerkt moet worden dat de service niet alleen wordt uitgeschakeld door deze nummers, maar ook wordt geactiveerd.

Stap 2

Trouwens, "MegaFon" stelt zijn klanten in staat om niet de hele service als geheel te ontkoppelen, maar slechts één type set forwarding. Druk hiervoor op twee #-symbolen op het telefoontoetsenbord, voer de gewenste doorschakelcode in, kies opnieuw # en druk op de beltoets. Als u de code wilt weten van de service die u hebt aangesloten, gaat u naar de officiële website van het bedrijf. Daar vindt u ook de kosten om Oproepdoorschakeling te gebruiken en uit te schakelen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke prijs gebaseerd is op uw tarieven. Er is nog een USSD-nummer, waardoor u de service volledig kunt deactiveren - dit is de code ## 002 #.

Stap 3

Als u abonnee bent van het MTS-netwerk, kunt u de dienst opzeggen via de volgende zelfbedieningssystemen: Mobile Assistant, Internet Assistant of SMS Assistant. Gedetailleerde informatie over elk van hen is gemakkelijk te vinden op de website van de exploitant www.mts.ru. Daarnaast kunt u altijd het Contact Center van de telefoniste bellen (bel 8-800-333-0890). De client kan de Call Forwarding-service besturen met het USSD-commando ## 002 #.

Stap 4

Voor elk type oproepdoorschakeling heeft telecomoperator Beeline een apart nummer ingesteld. Laten we zeggen dat je degene hebt gebruikt die aanging toen de lijn bezet was. Kies in dit geval het USSD-verzoek ** 67 * telefoonnummer # en stuur het naar de operator.

Aanbevolen: