Doorschakelen In Megaphone Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Doorschakelen In Megaphone Uitschakelen?
Doorschakelen In Megaphone Uitschakelen?

Video: Doorschakelen In Megaphone Uitschakelen?

Video: Doorschakelen In Megaphone Uitschakelen?
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, Mei
Anonim

Dankzij de Call Forwarding-service van de Megafon-telecomoperator, kunt u geen belangrijk gesprek missen, zelfs als uw telefoon is losgekoppeld, ontladen, kapot, vergeten thuis of buiten het bereik van het netwerk. U hoeft alleen maar het doorschakelen van oproepen naar een geschikt nummer in te stellen en u kunt er oproepen naar ontvangen die naar uw mobiel komen.

Doorschakelen in Megafoon uitschakelen?
Doorschakelen in Megafoon uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Abonnees van "Megafon" kunnen deze dienst op twee verschillende manieren activeren en deactiveren: met de hulp van een operator of onafhankelijk. Om de hulp van de operator te gebruiken, moet u het abonneeservicenummer 507-7777 bellen, als u belt vanaf een vaste lijn, of 0500, als u belt vanaf een mobiel (het is mogelijk om zowel "Oproepdoorschakeling" in te stellen op deze nummers, of uitschakelen).

Stap 2

Als het voor u handiger is om de dienst zelf te activeren, gebruik dan het menu van uw mobiele telefoon (indien deze tot de GSM-standaard behoort). Daarnaast zijn er speciale USSD-commando's voor het activeren en deactiveren van "Forwarding". Om te activeren, kiest u het nummer ** (doorschakelservicecode) * (telefoonnummer) # op het toetsenbord van uw telefoon. Om elk type oproepdoorschakeling te annuleren, kiest u ## (doorschakelservicecode) #; en om de service volledig uit te schakelen, hebt u de opdracht ## 002 # nodig. U kunt de servicecode waarin u geïnteresseerd bent te weten komen op de officiële website van de Megafon-operator. Hier zijn er enkele: 1) 21 (voor onvoorwaardelijke doorzending); 2) 61 (voor doorverbinden bij geen antwoord); 3) 62 (als communicatie onmogelijk is); 4) 67 (als het nummer bezet is).

Stap 3

Houd er rekening mee dat u voor een correcte doorschakeling het telefoonnummer in internationaal formaat moet invoeren (dat wil zeggen via +7). Bijvoorbeeld als volgt: +7 (netnummer) (abonneenummer). Dit is een voorbeeld van doorschakelen naar een vaste telefoon. Of, als de doorschakeling plaatsvindt naar een MegaFon-Moskou-abonneenummer, als volgt: +7 926 (nummer). Om de service te verlenen aan het nummer van een andere Russische operator, kiest u +7 (netwerkcode) (telefoonnummer). Gebruik het nummer +79262000222 om door te schakelen naar voicemail.

Stap 4

De activering van de service is gratis, maar de ontkoppeling via de abonneeservice kost u 30 roebel. Het gebruik van de dienst zelf wordt aangerekend volgens de tarieven van uw tariefplan.

Aanbevolen: