Doorschakelen Op Uw Telefoon Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Op Uw Telefoon Uitschakelen?
Doorschakelen Op Uw Telefoon Uitschakelen?

Video: Doorschakelen Op Uw Telefoon Uitschakelen?

Video: Doorschakelen Op Uw Telefoon Uitschakelen?
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, Mei
Anonim

Een service genaamd "Oproepdoorschakeling" stelt abonnees in staat om altijd contact te houden en geen belangrijke oproepen te missen, zelfs als de mobiele telefoon kapot is, leeg is of buiten het bereik van het netwerk valt. U kunt de dienst op elk moment opzeggen door een speciaal nummer te gebruiken.

Doorschakelen op uw telefoon uitschakelen?
Doorschakelen op uw telefoon uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Klanten van de telecomoperator Megafon kunnen de doorschakeling op twee verschillende manieren verbreken of aansluiten: zelfstandig of door contact op te nemen met de operator. Als de eerste manier om de service te deactiveren voor u geschikt is, kiest u het verkorte nummer 0500 op uw telefoontoetsenbord (dit is het Megafon-abonneeservicenummer). U kunt ook bellen vanaf een vaste telefoon, in welk geval u het nummer 5077777 moet bellen. Houd er rekening mee dat met beide nummers niet alleen het doorschakelen van oproepen kan worden uitgeschakeld, maar ook kan worden ingesteld.

Stap 2

In het geval dat u slechts een vorm van doorsturen wilt weigeren, kiest u het commando ## (doorschakelcode) #. Om het gebruik van de service volledig te weigeren, gebruikt u het USSD-nummer ## 002 #. De benodigde servicecode is overigens altijd te verkrijgen op de Megafon website. Vergeet niet dat de deactivering van de service, in tegenstelling tot de verbinding, wordt betaald - het kost 30 roebel. En de abonnee betaalt rechtstreeks voor het gebruik van oproepdoorschakeling tegen de tarieven van het vastgestelde tariefplan.

Stap 3

Gebruikers van MTS-netwerken kunnen de doorschakelservice uitschakelen met behulp van zelfbedieningssystemen zoals SMS Assistant, Internet Assistant of Mobile Assistant. Daarnaast kunnen abonnees contact opnemen met het Contact Center van een telecomoperator. Om dit te doen, moet u 8-800-333-0890 bellen. Doorstuurbeheer is ook mogelijk dankzij speciale USSD-commando's. Annulering van alle ingestelde soorten diensten gebruik het verkorte nummer ## 002 #.

Stap 4

Bij de Beeline-operator gebeurt de opzegging van de dienst op een andere manier, al afhankelijk van het geselecteerde type doorsturen. Als de abonnee bijvoorbeeld een doorschakeling heeft, die wordt geactiveerd wanneer de telefoon bezet is, moet u de USSD-opdracht ** 67 * telefoonnummer # kiezen om deze uit te schakelen. Om meerdere gelijktijdig geïnstalleerde servicetypes te deactiveren, moet u het nummer ## 002 # gebruiken.

Aanbevolen: