Doorschakelen Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Uitschakelen?
Doorschakelen Uitschakelen?

Video: Doorschakelen Uitschakelen?

Video: Doorschakelen Uitschakelen?
Video: Uitschakelen van doorschakelen naar Interswitch bij bezet, hoe werkt het? 2024, Mei
Anonim

"Oproepdoorschakeling" is een dienst waardoor de abonnee geen belangrijke oproep of sms zal missen, zelfs niet in een situatie waarin zijn telefoon niet in het netwerk is. Om deze service te annuleren, worden speciale nummers verstrekt.

Doorschakelen uitschakelen?
Doorschakelen uitschakelen?

instructies:

Stap 1

De telecomoperator "Beeline" biedt abonnees verschillende nummers aan om oproepdoorschakeling uit te schakelen. Elk van hen is bedoeld voor een apart type service. Hier is een voorbeeld: om een dienst te deactiveren die werkt als uw telefoon bezet is, stuurt u een Ussd-verzoek ** 67 * telefoonnummer #. Gebruik de opdracht ## 002 # om verschillende soorten oproepdoorschakelingen tegelijk te annuleren.

Stap 2

Als u klant bent van MegaFon, kunt u de service die u niet langer nodig heeft op twee manieren uitschakelen: door contact op te nemen met de operator of op eigen gelegenheid. Bel 0500 (gratis) om het doorschakelen van oproepen met de abonneeservice van het bedrijf te annuleren. Let op: u kunt niet alleen bellen vanaf een mobiele telefoon, maar ook vanaf een vaste lijn (bel 5077777). Trouwens, deze nummers zijn universeel, omdat ze het niet alleen mogelijk maken om de service te deactiveren, maar ook om deze opnieuw te verbinden.

Stap 3

Om een bepaald type "Oproepdoorschakeling"-service te deactiveren, gebruikt u het commando ## (doorschakelcode) # (kies het op het toetsenbord, druk op de belknop). Een volledige weigering kan worden gedaan met behulp van het USSD-nummer ## 002 #. De code van de dienst die u nodig heeft, is gemakkelijk te vinden op de officiële website van het bedrijf. Vergeet trouwens niet dat de deactiveringsprocedure betaald is, waarvoor de operator het bedrag van uw saldo aftrekt volgens de vastgelegde tarieven van het aangesloten tariefplan.

Stap 4

MTS-abonnees kunnen het gebruik van de Doorschakelservice weigeren via speciale zelfbedieningssystemen, namelijk: Internet Assistant, Mobile Assistant of SMS Assistant. Daarnaast kunnen gebruikers altijd het gratis contactcenternummer 8-800-333-0890 bellen. Servicebeheer is ook beschikbaar via het USSD-nummer ## 002 # (hierdoor kunt u alle ingestelde soorten doorschakeling uitschakelen).

Aanbevolen: