Hoe De Service "Weer" MTS . Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Weer" MTS . Te Annuleren
Hoe De Service "Weer" MTS . Te Annuleren

Video: Hoe De Service "Weer" MTS . Te Annuleren

Video: Hoe De Service
Video: Radar Weather Report (SD) 2024, Mei
Anonim

Voor het gemak van abonnees geeft MTS informatie over het weer voor morgen. De aangesloten dienst wordt wekelijks automatisch verlengd, maar indien nodig kan de abonnee deze weigeren.

De service annuleren?
De service annuleren?

instructies:

Stap 1

Met de dienst "Dagelijkse weersvoorspelling" kan de abonnee informatie ontvangen over wat er buiten het raam gebeurt in de stad waar de simkaart is geregistreerd. Als u om wat voor reden dan ook besluit deze service te weigeren (bijvoorbeeld vanwege verhuizing naar een andere stad of regio), gebruik dan een van de onderstaande opties. Kies bijvoorbeeld * 111 * 4751 # belknop in uw mobiel. Daarna wordt de service uitgeschakeld.

Stap 2

U kunt zich ook afmelden voor de dagelijkse weermelding via sms. Stuur een bericht met het nummer 2 naar het verkorte nummer 4741 **. Volgens de informatie die is gepubliceerd op de officiële website van het mobiele bedrijf MTS, is het verzenden van dit bericht gratis als de abonnee zich in de thuisregiozone bevindt. Als u gebruikmaakt van nationale, internationale of intranet-roaming, moet u betalen voor een sms-bericht met het verzoek om de dienst te deactiveren. De kosten van een bericht zijn in dit geval afhankelijk van de communicatievoorwaarden in roaming volgens uw tarief.

Stap 3

Als geen van de bovenstaande methoden bij u past, kunt u contact opnemen met de MTS-service voor mobiele abonnees door te bellen naar 0890. Dit kan gratis worden gedaan als de weersvoorspelling is uitgeschakeld.

Stap 4

Als u een actieve internetgebruiker bent, kunt u weermeldingen rechtstreeks op internet uitschakelen. Ga hiervoor naar de website https://wap.mts-i.ru, zoek de sectie "Mijn abonnementen". Zoek "Weervoorspelling" in de algemene lijst met abonnementen en schakel de service uit. Op deze manier kunt u trouwens meerdere diensten van deze mobiele operator binnen het infotainmentaanbod "MTS-Info" koppelen of verbreken.

Aanbevolen: