Hoe De Service "Beep" MTS . Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Beep" MTS . Te Annuleren
Hoe De Service "Beep" MTS . Te Annuleren

Video: Hoe De Service "Beep" MTS . Te Annuleren

Video: Hoe De Service
Video: how to stop beep sound of your UPS 2024, Mei
Anonim

Met de service van de communicatie-operator "MTS" kunt u monotone pieptonen vervangen door de melodie die u leuk vindt. Je kunt ook elke beltoon of elk nummer uit de enorme verzameling "Music Box" installeren. U kunt de "Beep"-service op elk moment activeren en deactiveren met behulp van speciale nummers en services.

Een dienst annuleren?
Een dienst annuleren?

instructies:

Stap 1

In het geval dat u de "GOOD'OK"-service moet uitschakelen, gebruikt u uw persoonlijke account of "Internet Assistant" (beide zelfbedieningssystemen bevinden zich op de officiële website van het bedrijf "MTS"). U kunt de dienst ook deactiveren door een verkort nummer * 111 * 29 # te kiezen. Daarnaast is er een service genaamd "Mobile Assistant" om services te beheren (om deze te gebruiken, bel 111). De procedure voor het deactiveren van de "GOOD'OK"-service zelf is gratis, maar het is beter om deze aan het einde van de maand uit te voeren (als u deze eerst deactiveert, verdwijnt de melodie, maar wordt het geld in rekening gebracht toch van de rekening).

Stap 2

Abonnees van deze operator mogen de dienst niet weigeren, maar weigeren zich te abonneren op een melodie. Hiervoor volstaat het om vanaf uw mobiele telefoon een SMS-bericht te sturen met de tekst "END spatiebalk melodiecode". Daarnaast is er een persoonlijk account beschikbaar voor abonnees. Je kunt erin komen als je naar het webportaal van de service zelf gaat www.goodok.mts.ru of door te bellen naar het abonneeservicenummer 0550

Stap 3

Enige tijd nadat de service is gedeactiveerd, wilt u deze mogelijk opnieuw activeren. Dit zal gemakkelijk te doen zijn. U moet een van de nummers kiezen die bedoeld zijn voor oproepen: 9505 of 0550. Daarnaast is het USSD-verzoek * 111 * 28 # altijd voor u beschikbaar, evenals een vergelijkbaar commando * 111 * 29 #.

Stap 4

Het reeds genoemde "Internet Assistant"-systeem bestaat voor het beheren en bewerken van diensten. Om het te gebruiken, ga naar de MTS-website, zoek het tabblad met dezelfde naam (het is moeilijk om het niet op te merken, omdat het rood gemarkeerd is) en klik erop. De operator zal 50 roebel en 30 kopeken van uw persoonlijke rekening aftrekken voor het aansluiten van "Gudok". Elke volgende maand wordt de service bijgewerkt en wordt het geld automatisch van het saldo afgeschreven, als u zelf de "GOOD'OK"-service niet eerder hebt uitgeschakeld.

Aanbevolen: