Hoe De "Weer"-service Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Weer"-service Te Annuleren
Hoe De "Weer"-service Te Annuleren

Video: Hoe De "Weer"-service Te Annuleren

Video: Hoe De
Video: Basic Vocabulary - é - Comprehensible Input in Portuguese 2024, Mei
Anonim

Dankzij deze dienst kunnen abonnees van verschillende mobiele operatoren de weersvoorspelling enkele dagen van tevoren te weten komen. Het gebruik van de optie is echter betaald en daarom willen sommige klanten deze weigeren.

Een dienst annuleren?
Een dienst annuleren?

instructies:

Stap 1

Operator MTS is een van degenen die zijn abonnees een dienst aanbiedt met de naam "Weervoorspelling". Daarnaast zijn er speciale nummers gemaakt om het uit te schakelen. De klant van het bedrijf kan ten eerste bellen naar de MTS-abonneeservice door vanaf een mobiele telefoon het gratis nummer 0890 te kiezen. Ten tweede is het mogelijk om de service te annuleren via een sms met code 2. In dit geval, is het noodzakelijk om het nummer 4147 te gebruiken. Alle abonnees hebben toegang tot en USSD-commando * 111 * 4751 #.

Stap 2

Er is ook een gratis Internet Assistant-systeem voor MTS-klanten. Dankzij dit kunt u niet alleen de service "Weervoorspelling" uitschakelen, maar ook elke andere. Open uw browser en voer www.mts.ru in de adresbalk in. Zodra u naar de officiële website van de operator gaat, klikt u op het opschrift "Internet Assistant". Daarna heeft u autorisatie nodig via uw mobiele telefoonnummer en een speciaal wachtwoord. Om de laatste te ontvangen, stuurt u het commando * 111 * 25 # of belt u het nummer 1118. Klik in de service op het item "Mijn abonnementen". Hij is het die nuttig voor u zal zijn om onnodige diensten te weigeren.

Stap 3

Als u verbonden bent met de MegaFon-telecomoperator, kunt u de service deactiveren door een sms naar 5151 te sturen. Typ in de tekst de zin "stop pp" of stop pp. Dit bedrijf is geen uitzondering en biedt zijn klanten ook een selfservice "Mobiele Abonnementen". Om het in te voeren, gaat u naar de website

Stap 4

De volgende operator wiens abonnees de Weather-service kunnen gebruiken, is Beeline. De klanten van het bedrijf kunnen diensten weigeren en andere wijzigingen aanbrengen in hun tariefplan dankzij het systeem https://uslugi.beeline.ru. Om hierin te autoriseren, heeft u een wachtwoord nodig (de login is bekend en dus - dit is uw telefoonnummer). Om gegevens te ontvangen, stuur een verzoek * 110 * 9 #. Vergeet bij het invoeren niet dat het mobiele nummer alleen in tiencijferige indeling moet worden aangegeven.

Aanbevolen: