Moet Je De Nokia 515 Dual SIM Kopen?

Moet Je De Nokia 515 Dual SIM Kopen?
Moet Je De Nokia 515 Dual SIM Kopen?

Video: Moet Je De Nokia 515 Dual SIM Kopen?

Video: Moet Je De Nokia 515 Dual SIM Kopen?
Video: Nokia 515 - 2 SIM. Стоит ли брать? Плюсы и минусы. 7 баллов из 10! / Арстайл / 2024, Mei
Anonim

De Nokia 515 Dual SIM is een klassieke telefoon. De monoblock-behuizing is gemaakt van aluminium, de bediening gebeurt met gewone knoppen, het scherm is 2,4 inch.

Nokia 515 dubbele simkaart
Nokia 515 dubbele simkaart

De traditionele lay-out weerhield het bedrijf er niet van om dit model te positioneren als een premium designtelefoon. Qua functionaliteit kan hij moeilijk concurreren met moderne gadgets. Dus in eerste instantie was de Nokia 515 Dual SIM geprogrammeerd als een extra telefoon. De klassieke functies van een moderne telefoon worden gecombineerd met een redelijk representatief uiterlijk. Het is het ontwerp van het model dat het onderscheidt van de algemene achtergrond.

Het klassieke segment verdwijnt geleidelijk uit de aandacht van consumenten op de markt voor mobiele apparaten. Het is allemaal de schuld van de brede selectie van goedkope smartphones. Nu vergt het zoeken naar een geschikte "klassieker" enige inspanning.

De mogelijkheden van de Nokia 515 zijn typerend voor een telefoon van dit abonnement. Voor een scherm van 320 x 240 is de QVGA-standaard redelijk acceptabel. De 5 megapixel camera is gekoppeld aan een LED-flitser. Op de FM-ontvanger kunt u naar RDS-zenders luisteren. Alle netwerken uit de lijst met moderne standaarden zijn beschikbaar, inclusief HSDPA. Er is een geheugenuitbreidingsslot voor microSD. Op de Russische markt wordt Nokia 515 aangeboden voor twee simkaarten.

De telefoonfirmware geeft toegang tot populaire sociale netwerken (Twitter, Nimbuzz, Facebook). Je kunt je mail checken via Mail for Exchange, je kunt ook agenda's en contacten synchroniseren.

De telefoon is via een USB-kabel aangesloten op een pc. Je kunt hem gebruiken als modem. Om een Nokia 515 Dual SIM te kopen, moet u rekenen op 6000 roebel.

Aanbevolen: