Hoe Maak Je Een Foto Met Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Met Je Telefoon
Hoe Maak Je Een Foto Met Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Foto Met Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Foto Met Je Telefoon
Video: HOE maak je BETERE FOTO'S met je TELEFOON?!?! 2024, Mei
Anonim

Om een gebeurtenis vast te leggen, zijn mensen gewend om een camera te gebruiken. Maar helaas is hij lang niet altijd op het juiste moment bij de hand. In dit geval kan een gewone mobiele telefoon met ingebouwde camera uitkomst bieden.

Hoe maak je een foto met je telefoon
Hoe maak je een foto met je telefoon

instructies:

Stap 1

Open het telefoonmenu. Hiervoor moet meestal op de middelste knop op het toetsenbord worden gedrukt, maar afhankelijk van het model kan dit een andere knop zijn. Laat u in ieder geval leiden door de handtekening "Menu" op het telefoonscherm.

Stap 2

Zoek daarna het item "Camera" in het menu. Nogmaals, in verschillende modellen kan dit een ander item zijn, bijvoorbeeld "Multimedia". Selecteer het subitem dat verantwoordelijk is voor het inschakelen van de camera, druk op de selectieknop.

Stap 3

Nu moet u de instellingen configureren voor opnamen met een telefooncamera. Selecteer hiervoor het menu "Functies" en bestudeer het zorgvuldig. In de regel kunt u het gebruiken om de resolutie in te stellen waarin foto's worden gemaakt, de opnameomstandigheden (dag, avond, nacht), verlichting (goed, normaal, slecht), enz. Bepaalde telefoons zijn uitgerust met een ingebouwde in flits waarmee u zelfs in het donker kunt fotograferen. Bovendien kunt u verschillende kleureffecten selecteren, zoals zwart-wit, sepia, hoog contrast, omgekeerde kleuren. Sla al je instellingen op en maak je klaar om te fotograferen.

Stap 4

Foto's maken met je telefoon is eigenlijk niet veel anders dan werken met een camera. Richt je telefoon op het onderwerp, kies de beste, naar jouw mening, compositie en druk op de "ontspanknop". De foto is klaar. Nu kun je het in het telefoongeheugen bekijken of nog een paar foto's maken.

Aanbevolen: