Hoe Maak Je Een Diagram Met Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Diagram Met Een Foto
Hoe Maak Je Een Diagram Met Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Diagram Met Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Diagram Met Een Foto
Video: Labeling a diagram using Microsoft Word document (WORD 2019) 2024, Mei
Anonim

Om van een foto een borduurpatroon te maken, kunt u de grafische editor Photoshop gebruiken, of u kunt een andere methode kiezen waarvoor geen vaardigheden in het werken met beeldverwerking vereist zijn.

Hoe maak je een diagram met een foto
Hoe maak je een diagram met een foto

instructies:

Stap 1

Met Stitch Art Easy-software kan iedereen snel en gemakkelijk een borduurkaart maken en deze vervolgens in een handige vorm afdrukken. U kunt het programma gratis downloaden op de officiële website van de ontwikkelaars o

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en gestart, wordt het hoofdvenster van het programma voor u geopend. Klik om te beginnen op de knop "Tovenaar".

Stap 3

Klik hier op "Afbeelding openen" om uw foto te uploaden. Selecteer een afbeelding op uw computer. Na het downloaden heb je toegang tot de eenvoudigste tools voor het roteren en bijsnijden van een afbeelding.

Stap 4

Nadat u de nodige aanpassingen heeft gemaakt, klikt u op de knop "Volgende". U wordt gevraagd aanvullende instellingen te maken. U kunt ze standaard laten staan of later naar deze stap terugkeren als u niet tevreden bent met de optie om de afbeelding die door het programma is geselecteerd, te verdelen.

Stap 5

Klik op de knop "Volgende" en selecteer in de volgende stap het aantal en het type threads dat u gebruikt. Indien gewenst kunt u de kleur verminderen door op de bijbehorende knop te drukken.

Stap 6

Klik nogmaals op Volgende en selecteer symbolen voor elk van de kleuren in het diagram. Dit geldt als u een zwart-witprinter heeft. Deze instellingen kunnen ook als standaard worden gelaten.

Stap 7

Klik op "Voltooien" om het diagram te krijgen, dat in het hoofdvenster van het programma wordt geopend. U kunt nu de schaal wijzigen, symbolen weergeven, het project op uw computer opslaan en het diagram afdrukken.

Aanbevolen: