Hoe Chinese Telefoons Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Chinese Telefoons Te Russificeren
Hoe Chinese Telefoons Te Russificeren

Video: Hoe Chinese Telefoons Te Russificeren

Video: Hoe Chinese Telefoons Te Russificeren
Video: Как китайцы делают смартфоны 2024, Mei
Anonim

Het kopen van Chinese telefoons is niet bijzonder welkom in Rusland. Voor veel eigenaren van mobiele telefoons is de uitdrukking "Chinese telefoon" in overeenstemming geraakt met uitdrukkingen als "verspild geld", "grijze telefoon", "Chinese consumptiegoederen". Als het je is gelukt om één telefoon te bestellen en een Chinees exemplaar te krijgen, en in het beste geval in het Engels, wanhoop dan niet. U kunt uw telefoon Russificeren en gebruiken voor het beoogde doel - voor bellen en sms'en.

Hoe Chinese telefoons te russificeren
Hoe Chinese telefoons te russificeren

instructies:

Stap 1

Raadpleeg eerst het servicecentrum over de compatibiliteit van de technische vulling van de Chinese telefoon en de firmware die u erop wilt installeren. Als u bijvoorbeeld de originele wilt installeren, werkt deze mogelijk niet vanwege de verschillen in de technische kenmerken van de originele en de Chinese telefoon. In dit geval moet u contact opnemen met het servicecentrum voor de russificatie van de telefoon.

Stap 2

Als alles in orde is en de technische uitrusting van de telefoon normaal functioneert met de originele firmware. Om het handmatig te installeren, moet u eerst uw computer met uw telefoon synchroniseren. Als de kit geen datakabel en driver bevat, moet je deze apart kopen, omdat flitsen via bluetooth en infraroodpoort niet mogelijk is.

Stap 3

Installeer eerst de stuurprogramma's en vervolgens de telefoonsoftware. Sluit de telefoon pas daarna met een usb-kabel op de computer aan. Onthoud dat u tijdens het knipperen de instructies zorgvuldig moet volgen, in ieder geval de telefoon niet loskoppelen voordat de firmware is voltooid.

Stap 4

Het servicecentrum waarmee u contact heeft opgenomen, heeft mogelijk ook een Russisch toetsenbord voor uw telefoon. Bestel het of koop het indien beschikbaar. Ook als u denkt dat het proces van russificatie van de telefoon te ingewikkeld voor u is, kunt u contact met hen opnemen voor een telefoonflitsservice.

Aanbevolen: