Mobiele Applicatie Agent Mail.Ru

Inhoudsopgave:

Mobiele Applicatie Agent Mail.Ru
Mobiele Applicatie Agent Mail.Ru

Video: Mobiele Applicatie Agent Mail.Ru

Video: Mobiele Applicatie Agent Mail.Ru
Video: Пару слов про Агент Mail.ru 2024, April
Anonim

Op het geweldige world wide web vindt u veel toepassingen en programma's die zijn ontworpen om met vrienden en familie te communiceren. Dus de mobiele applicatie Agent Mail. Ru biedt de mogelijkheid om met vrienden in één systeem te communiceren, gratis videogesprekken te voeren, meldingen over nieuwe brieven te ontvangen en ook gratis sms te verzenden.

Mobiele applicatie Agent Mail. Ru
Mobiele applicatie Agent Mail. Ru

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, zoals bij elke andere mobiele applicatie, moet je inloggen om het te kunnen gebruiken. Open de Mail. Ru Agent-applicatie en log in met uw e-mailaccount of telefoonnummer. Laten we alles in volgorde bekijken.

We loggen in met een telefoonnummer. Voer hiervoor uw telefoonnummer in het vereiste veld in en klik op "Volgende". Het systeem zou automatisch een venster moeten openen met de bevestiging van het verzenden van een sms naar het telefoonnummer, dus klik op "OK". Nadat het uw nummer "Bevestigingscode" heeft bereikt, zal de applicatie automatisch bevestigen en naar de sectie "Persoonlijke gegevens" gaan, de naam invoeren en op "Bevestigen" klikken. Er wordt dan een kleine hint geopend, scrol deze naar het einde en klik op de knop "Start".

Beeld
Beeld

Stap 2

Inloggen met uw Mail.ru-account gaat heel snel en gemakkelijk. Ga in het juiste venster naar "Gebruik Mail.ru-account" en voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op "Inloggen". Blader door de hint naar het einde en druk op "Start".

Beeld
Beeld

Stap 3

Laten we de applicatie gaan gebruiken door het aantal gekoppelde accounts te bepalen. Ga daarom naar het gedeelte "Instellingen" en klik op "Account toevoegen". Het aantal toe te voegen accounts wordt niet beperkt door het systeem, daarom kunt u meerdere sociale netwerken en een telefoonnummer toevoegen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Ga naar het gedeelte "Contactlijst", selecteer het gewenste contact, ga ernaartoe en selecteer de gewenste actie: een sms schrijven, een bestand verzenden en nog veel meer.

Aanbevolen: