Hoe Een Mobiele Telefoon In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Mobiele Telefoon In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon In Elkaar Te Zetten
Video: Fairphone 4 in elkaar zetten/repareren 2024, Mei
Anonim

Het monteren van de telefoon is niet moeilijk, maar alleen op voorwaarde dat u tijdens de demontage geen van de onderdelen van het apparaat hebt beschadigd, in dit geval kunt u het beste contact opnemen met de specialisten.

Hoe een mobiele telefoon in elkaar te zetten
Hoe een mobiele telefoon in elkaar te zetten

Noodzakelijk

  • - kleine kruiskopschroevendraaier;
  • - dunne platte schroevendraaier;
  • - een mild tafelmes.

instructies:

Stap 1

Haal je telefoon uit elkaar nadat je hem hebt uitgeschakeld en de batterij hebt verwijderd. Draai alle zichtbare bevestigingen los, trek de speciale pluggen eruit en draai de bouten eronder los, heel vaak is dit te vinden in "clamshells". Ga daarna verder met het openen van de telefoonhoes. Wrik het aan de ene kant omhoog en dan aan de andere kant. Probeer minder kracht te gebruiken, omdat u de behuizingsbevestigingen kunt breken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat sommige telefoonmodellen kunnen worden vastgemaakt met speciale lijm, hier heeft u een niet-scherp mes of een dunne platte schroevendraaier voor nodig. Leg de telefoon op zijn zijkant in een stabiele positie (het is beter als iemand je helpt), plaats een schroevendraaier of mes langs de verbindingslijn tussen de delen van de telefoonhoes en sla licht met je handpalm op het gereedschap, zodra je voelt dat de telefoon opengaat, scheid de onderdelen met een mes.

Stap 3

Onthoud na het openen van de hoes de volgorde waarin u de onderdelen van de telefoon hebt losgekoppeld. Probeer de aansluitingen van de draden en kabels van het scherm met de microschakeling niet te beschadigen. Om het circuit te verwijderen, draait u de bouten los, die zich meestal aan de zijkanten en in het midden bevinden. Wees voorzichtig, als uw telefoon een Wi-Fi-functie heeft, kunt u de modem het beste niet loskoppelen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Hetzelfde geldt voor de camera van de telefoon.

Stap 4

Wees voorzichtig bij het verwijderen van de luidspreker - deze is meestal aan het interne bord van de telefoon gesoldeerd, dus tijdens de montage moet u op de een of andere manier zijn positie herstellen. Verwijder het toetsenbord, ontkoppel de bevestigingen van de resterende interne elementen van de telefoon.

Stap 5

Zet de telefoon in omgekeerde volgorde weer in elkaar. Voor de beste memorisatie van de sequentie kunt u een video opnemen van de demontage of eenvoudig uw handelingen op papier kopiëren.

Aanbevolen: