Internet Beeline Instellen Op De Sony Erickson-telefoon

Inhoudsopgave:

Internet Beeline Instellen Op De Sony Erickson-telefoon
Internet Beeline Instellen Op De Sony Erickson-telefoon

Video: Internet Beeline Instellen Op De Sony Erickson-telefoon

Video: Internet Beeline Instellen Op De Sony Erickson-telefoon
Video: Настройка интернета Билайн Россия 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Sony Ericsson worden gepositioneerd als multimedia-apparaten, met als belangrijkste doel het bieden van interessante vrijetijdsactiviteiten. Hun scala aan mogelijkheden omvat het afspelen van muziek en video, radio, games en volwaardig surfen op het web. Om internet in te stellen, volstaat het om een aantal eenvoudige stappen te volgen.

Internet Beeline instellen op de Sony Erickson-telefoon
Internet Beeline instellen op de Sony Erickson-telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar de website www.beeline.ru. Dit is de officiële website van het bedrijf Beeline. Hierop vind je informatie over het instellen van wap-internet op je telefoon, maar ook over het instellen van gprs-internet. Daarnaast vindt u informatie over de tarieven voor het gebruik van deze diensten. Kies het tarief dat de laagste kosten voor netwerktoegang biedt. Door het juiste tariefplan te kiezen, kunt u de kosten van deze dienst tot een minimum beperken. Als u problemen ondervindt met de installatie, gaat u verder met de volgende stap

Stap 2

Plaats een Beeline-simkaart in uw mobiele telefoon en bel vervolgens 0611. Dit is het verkorte nummer van het callcenter van de klantenservice. Gebruik toonkiezen en volg de gesproken aanwijzingen in het menu om het item te vinden dat verantwoordelijk is voor de instellingen voor mobiel internet. U kunt ook een verbinding met de operator aanvragen. Nadat u contact heeft opgenomen met de medewerker van Beeline, vraagt u de instellingen voor de internetverbinding op. U kunt ook vragen om de instellingen in een sms-bericht te verzenden. Nadat u het bericht hebt ontvangen, hoeft u alleen nog maar de ontvangen instellingen te activeren.

Stap 3

Opera Mini is de handigste browser om het surfen op het web te optimaliseren. Hiermee kunt u uw internetkosten bijna twee tot drie keer verlagen. Bovendien kunt u niet alleen wap-sites bekijken, maar ook alle internetpagina's. In de browserinstellingen kunt u ook het downloaden van afbeeldingen uitschakelen of de schaal instellen waarin ze op het mobiele scherm worden weergegeven. Dit is mogelijk omdat de informatie die u opvraagt, door een proxyserver gaat, waar deze wordt gecomprimeerd, tot tachtig procent verliest, en pas daarna naar uw computer wordt verzonden. Ga naar de website www.opera.com en selecteer de versie die past bij uw telefoonmodel op basis van uw schermgrootte en uw telefoontype.

Aanbevolen: