Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen
Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen

Video: Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen

Video: Hoe Avi Op Dvd Op Te Nemen
Video: Burn Video Files to DVD | Play in DVD Player 2024, Mei
Anonim

Iedereen die ooit een homevideo heeft gefilmd, wil deze graag aan familie en vrienden laten zien. Het is veel handiger om dit te doen door de schijf in de dvd-speler te plaatsen en voor het tv-scherm te gaan zitten. Bovendien is het niet moeilijk om bestanden op dvd te branden, zelfs als uw video is opgeslagen als een avi-bestand.

Hoe avi op dvd op te nemen
Hoe avi op dvd op te nemen

Noodzakelijk

  • Nero Burning Rom
  • DVD-brander op computer
  • Video bestand
  • Lege dvd-schijf

instructies:

Stap 1

Bereid bestanden voor om naar schijf te schrijven. Sommige spelers kunnen Cyrillische bestandsnamen niet begrijpen. Dit is geen probleem bij het afspelen van een bestand, maar u kunt het gewenste bestand niet op naam selecteren in het menu van de speler, dus hernoem de bestanden in Latijnse letters. Als u meer dan één bestand naar schijf gaat schrijven, voeg dan een volgnummer toe vóór de bestandsnaam in het formaat 01, 02, enzovoort. In dit geval worden uw bestanden standaard in de weergegeven volgorde afgespeeld.

Stap 2

Start het Nero-programma met behulp van het Nero Smart Start-pictogram.

Stap 3

Selecteer het dvd-schijftype bovenaan het venster. Klik hieronder op het vel papier icoon. Uw taak zal zijn om een gegevens-dvd te maken. Het bijbehorende bericht verschijnt in het venster Nero Smart Start. Klik op dit etiket.

Stap 4

Selecteer in het Nero Express-venster dat wordt geopend de grootte van de schijf die u wilt branden. Dit kan via de vervolgkeuzelijst in de rechterbenedenhoek van het programmavenster.

Stap 5

Selecteer de bestanden die u op dvd gaat branden. Klik hiervoor met de linkermuisknop op de knop "Toevoegen" in het programmavenster. Selecteer in het geopende venster de bestanden die u nodig hebt en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Onder in het programmavenster verschijnt een schijf vol-indicator. De schijf is vol wanneer de indicator de rode lijn bereikt. Klik na het toevoegen van het laatste bestand op de knop "Voltooien".

Stap 6

Klik op de knop "Volgende". Geef in het geopende venster de naam op van de schijf die moet worden geschreven, plaats een vinkje in het selectievakje "Gegevens controleren na schrijven naar schijf" en schakel het selectievakje "Toevoegen van bestanden toestaan" uit, indien aanwezig. De speler kan problemen hebben met het lezen van multisessieschijven.

Stap 7

Klik op de knop "Opnemen" in de rechterbenedenhoek van het programmavenster. Wacht tot het einde van het gegevensregistratie- en verificatieproces. De AVI-bestandsschijf is klaar.

Aanbevolen: