Hoe Apps Te Installeren Voor Samsung F490

Inhoudsopgave:

Hoe Apps Te Installeren Voor Samsung F490
Hoe Apps Te Installeren Voor Samsung F490

Video: Hoe Apps Te Installeren Voor Samsung F490

Video: Hoe Apps Te Installeren Voor Samsung F490
Video: How to install unofficial apps on Samsung Tizen TV with Tizen Studio 2024, Mei
Anonim

Samsung F490 is een stijlvolle multifunctionele mobiele telefoon. Alle applicaties voor dit apparaat zijn in java-formaat. De installatie kan worden gedaan met een computer met behulp van de juiste software.

Hoe apps te installeren voor Samsung F490
Hoe apps te installeren voor Samsung F490

Noodzakelijk

  • - stuurprogramma's voor F490;
  • - kabel voor pc-aansluiting;
  • -TkFileExplorer.

instructies:

Stap 1

Om het programma vanaf een computer op de telefoon te installeren, moet u eerst de stuurprogramma's installeren. Plaats de meegeleverde softwareschijf in het diskettestation van de computer en sluit de telefoon aan met de apparaatkabel. Zodra er een venster op het scherm verschijnt waarin u wordt gevraagd de stuurprogramma's voor het apparaat te installeren, selecteert u "Mijn computer handmatig zoeken" en geeft u de schijf op als locatie. Wacht tot het einde van de installatieprocedure.

Stap 2

Als u geen stuurprogrammaschijf hebt, zoekt u de software op de officiële website van Samsung. Ga naar de hoofdpagina, klik op de link "Ondersteuning" bovenaan. Selecteer het item "Mobiele telefoons", specificeer het model van het apparaat door naar het menu "Mobiele telefoons" - "Overige" - SGH-F490 te gaan. Klik op het tabblad "Toepassingen". Klik in de lijst met programma's met de linkermuisknop op het exe-pictogram aan de rechterkant van de tabel. Download en voer het bestand uit en ga verder met de installatie volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 3

Download en installeer het TkFileExplorer-programma van internet. Sluit uw telefoon opnieuw aan op uw computer en voer het hulpprogramma uit dat u zojuist hebt geïnstalleerd.

Stap 4

Ga in het applicatievenster naar het tabblad Instellingen - Com. Selecteer de poort waarop het apparaat is aangesloten. Om het nummer te weten te komen, gaat u naar Windows Apparaatbeheer (klik met de rechtermuisknop op "Deze computer" - "Eigenschappen" - "Apparaatbeheer"). Selecteer in de boomstructuur met apparaten die op de computer zijn aangesloten Samsung CDMA Modem in de modemstructuur. Het poortnummer wordt aangegeven in het eigenschappenvenster.

Stap 5

Als u de juiste poort hebt geselecteerd, wordt de bestandssysteemstructuur van de telefoon geopend. Maak een map waarin je alle jar- en jad-bestanden downloadt, en verplaats de game- en applicatiebestanden ernaar.

Stap 6

Voer in de standby-modus de combinatie * # 6984125 * # in. Selecteer in het menu dat verschijnt de items Admin menu - Internals. Voer vervolgens * # 9072641 * # in met het toetsenbord en klik op Opslaginstellingen - Java DB bijwerken. De applicaties zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: