Moet Je Een Chinese Smartphone Kopen

Inhoudsopgave:

Moet Je Een Chinese Smartphone Kopen
Moet Je Een Chinese Smartphone Kopen

Video: Moet Je Een Chinese Smartphone Kopen

Video: Moet Je Een Chinese Smartphone Kopen
Video: WHY Buy a Chinese Phone? 2024, Mei
Anonim

Chinese smartphones zijn belangrijke spelers geworden op de markt voor mobiele technologie. In slechts een paar jaar tijd zijn Chinese fabrikanten doorgebroken in de lijsten van leiders in de moderne smartphone-industrie en begonnen ze echt hoogwaardige apparaten te produceren tegen een aantrekkelijke prijs.

Moet je een Chinese smartphone kopen
Moet je een Chinese smartphone kopen

Chinese merken

De beroemdste smartphones die door Chinese fabrikanten op de Russische markt worden gepresenteerd, zijn Huawei, ZTE, Lenovo en OPPO. Huawei was een van de eersten die de Russische markt betrad en won snel het vertrouwen van consumenten, vooral door de prijs van zijn apparaten.

Sommige Huawei-modellen met indrukwekkende kenmerken kosten enkele duizenden roebels goedkoper dan hun tegenhangers vanwege de lage productiekosten van apparaten in China en het prijsbeleid van het bedrijf.

De Huawei Ascend P6, die een quad-core display, 2 GB RAM en een grafische module heeft, kan bijvoorbeeld de prestaties evenaren van duurdere aanbiedingen op de markt van Sony, Samsung, Nokia en HTC.

Andere toestellen die qua kwaliteit niet onderdoen voor Huawei zijn OPPO en ZTE, nieuwe op de markt. Deze apparaten gebruiken vulling van fabrikanten van mobiele componenten en verschillen niet van andere modellen in hun klasse wat betreft technische implementatie.

Bij het kopen van een smartphone kunt u letten op modellen van Chinese fabrikanten, aangezien ze tegenwoordig apparaten produceren die in ieder geval niet onderdoen voor vergelijkbare apparaten van meer bekende merken. Deze apparaten worden echter nog niet erg vertrouwd door consumenten. Maar als u genoeg geld wilt besparen en tegelijkertijd een krachtig apparaat wilt hebben dat voldoende is voor bijna elke taak, zijn de modellen die worden aangeboden door Chinese fabrikanten een goede keuze.

Chinese kopieën van smartphones

Tegenwoordig worden er steeds minder Chinese kopieën van andere merken in China geproduceerd, omdat veel succesvolle bedrijven hun eigen ontwikkelingen al gebruiken bij het ontwerpen en vervaardigen van componenten voor apparaten.

De kosten van deze apparaten kunnen echter iets lager zijn dan die van vergelijkbare modellen van meer bekende spelers op de markt.

Smartphone-replica's lijken slechts in de verte op de originelen die zijn gemaakt. Hoewel de meeste van deze apparaten in staat zijn om basistaken uit te voeren en een goed middel zijn om te bellen en berichten uit te wisselen, zijn ze nog steeds inferieur aan smartphones van bekendere bedrijven.

Smartphones die geen merknaam hebben moet je niet kopen, en de bouwkwaliteit roept bij aanschaf wat twijfel op. Deze telefoons hebben de neiging om snel genoeg te falen en gaan meestal maar een paar maanden mee.

Aanbevolen: