Tv Kijken Op Mobiel

Inhoudsopgave:

Tv Kijken Op Mobiel
Tv Kijken Op Mobiel

Video: Tv Kijken Op Mobiel

Video: Tv Kijken Op Mobiel
Video: Streamen naar TV vanaf mobiel/tablet! 2024, April
Anonim

De moderne mobiele telefoon wordt al lang niet alleen gebruikt om te bellen. In de handen van een ervaren gebruiker kan het veranderen in een camera, een miniatuurcomputer met internettoegang. En meer recentelijk is het mogelijk geworden om de telefoon als tv te gebruiken.

Tv kijken op mobiel
Tv kijken op mobiel

instructies:

Stap 1

Als u een mobiele telefoon wilt gebruiken die niet is uitgerust met een analoge tv-tuner of een standaard DVB-H-radiopad als tv, gebruikt u de Video Portal-service. Het wordt geleverd door Beeline- en Megafon-operators in de meeste regio's van Rusland. Zorg er eerst voor dat de telefoon compatibel is met een speciaal programma, zonder welke het onmogelijk is om transmissies te ontvangen. Configureer vervolgens het toegangspunt (APN) correct, anders wordt de datatransmissie in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat buiten de thuisregio het sowieso in rekening wordt gebracht, en in het buitenland ook tegen hogere tarieven en op krediet. Activeer vervolgens de dienst en eventueel aanvullende pakketten. Beide worden aangeboden tegen een kleine maandelijkse vergoeding. Download de app en begin tv te kijken.

Stap 2

Als u een Beeline-abonnee bent in de regio Moskou en binnen de ringweg van Moskou woont, wijzigt u uw telefoon naar een speciale telefoon die is uitgerust met een DVB-H-radiopad. Ga naar het kantoor van de operator en verander de simkaart in een nieuwe die decodering van digitale videostreams ondersteunt en activeer vervolgens de mobiele tv-service. Tot nu toe zijn er geen abonnementskosten voor, maar ze zijn van plan dit in de toekomst te introduceren (misschien heeft de service tegen de tijd dat je dit artikel leest tijd om betaald te worden). Het verkeer wordt niet verbruikt tijdens het gebruik (het werkt niet via internet), maar zodra u de ringweg van Moskou verlaat, stopt de receptie.

Stap 3

Conventionele analoge tv-programma's kunnen op sommige neptelefoons worden bekeken. Je kunt ze van anderen onderscheiden door de aanwezigheid van een enorme antenne. Maar eventuele nep-apparaten gaan vaak erg snel kapot, dus het wordt niet aanbevolen om ze te kopen. Probeer daarom een merktelefoon te krijgen met een ingebouwde analoge tuner. Er zijn maar weinig van dergelijke modellen. Dus in het verleden werd een toestel met deze functie geproduceerd door HTC, maar nu is het al een zeldzaamheid. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen Fly-telefoons beschikbaar met deze functie. Hun voordeel is de ingebouwde antenne, de nadelen zijn het ontbreken van smartphonefunctionaliteit en een klein scherm.

Aanbevolen: