Hoe ICQ Op De Telefoon Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op De Telefoon Te Zetten
Hoe ICQ Op De Telefoon Te Zetten

Video: Hoe ICQ Op De Telefoon Te Zetten

Video: Hoe ICQ Op De Telefoon Te Zetten
Video: How To Use 2 ICQ app on your Android Mobile 2019 || ICQ app new Trick 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zoekt een persoon contact om op elk moment snel de mensen te kunnen vinden die hij nodig heeft. Werk levert direct meer inkomen op, kinderen en ouders kunnen altijd in elke modus beschikbaar zijn, wat het mogelijk maakt om kalm te zijn over de gezondheid van dierbaren. Een van de opties voor zo'n verbinding is ICQ, dat eenvoudig op de telefoon kan worden geïnstalleerd. Dan kunnen ouders gemakkelijk en voor weinig geld achterhalen waar het kind is zonder hem lastig te vallen met telefoontjes. En het is eenvoudig om het programma op je telefoon te installeren.

Hoe ICQ op de telefoon te zetten
Hoe ICQ op de telefoon te zetten

Noodzakelijk

Telefoon, GPRS-internetbeschikbaarheid, PC met internettoegang

instructies:

Stap 1

Ga eerst naar een van de sites waar een gratis versie beschikbaar is om ICQ naar je telefoon te downloaden.

Stap 2

Sluit indien nodig usb aan om het programma te downloaden, of download het programma vooraf op een pc en vervolgens op uw mobiele telefoon.

Stap 3

Controleer vervolgens of uw GPRS-internet werkt op uw mobiele telefoon. Configureer het internet en controleer het werk opnieuw in realtime.

Stap 4

Open het gedownloade bestand en pak het uit op je mobiele telefoon.

Stap 5

Ga met je gebruikersnaam en wachtwoord naar je ICQ op je telefoon. Als u niet over dergelijke gegevens beschikt, moet u zich eerst registreren op de officiële website en toegang krijgen tot uw account.

Stap 6

Als er een fout is opgetreden bij het verbinden van ICQ, maak dan de volgende instellingen: de waarde voor de poort is 5190, het verbindingstype is socket en geef de servernaam op - login.icq.com. In dit stadium kunt u het programma opnieuw starten en proberen de ICQ opnieuw in te voeren vanaf uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: