Games Op Je Telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

Games Op Je Telefoon Vinden
Games Op Je Telefoon Vinden

Video: Games Op Je Telefoon Vinden

Video: Games Op Je Telefoon Vinden
Video: Squid Game 🦑🥷🦑 All Levels Gameplay Trailer Android,ios New Game 2024, Mei
Anonim

Computerspellen worden met de dag populairder. Het aantal van hun fans groeit. Tot enige tijd hadden ze maar één nadeel: ze konden niet worden meegenomen, omdat niet iedereen draagbare consoles had. Nu is alles veranderd, iedereen heeft een mobiele telefoon waarop je honderden games van duizenden bestaande kunt installeren.

Games op je telefoon vinden
Games op je telefoon vinden

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet
  • - informatie over uw mobiel

instructies:

Stap 1

Eerst moet je bepalen welk type games je telefoon ondersteunt, aangezien ze op de meeste sites met games zijn onderverdeeld per platform. Als je een relatief nieuwe en niet de goedkoopste mobiele telefoon hebt met een groot aantal verschillende functies (desktops, gadgets, een uitgebreid menu, finetuning van de interface, verschillende protocollen voor gegevensoverdracht, enz.), Dan heeft deze hoogstwaarschijnlijk een aantal specifieke besturingssysteem - Symbian (alleen Nokia), Android, Windows, Blackberry, Bada. De naam van het besturingssysteem staat vaak op de behuizing van de telefoon of flikkert vaak in de componenten van de interface van het apparaat. U kunt het telefoonplatform op betrouwbare wijze achterhalen door de kenmerken van uw mobiel op internet te zoeken (de handigste manier om dit te doen is op https://market.yandex.ru). Als je een middenklasse mobiel hebt of lang geleden hebt gekocht, is de kans groter dat er geen besturingssysteem op staat en alleen java-games werken. Op de meeste sites moet u ook de schermgrootte van uw telefoon weten.

Stap 2

Nadat u het platform van de telefoon hebt bepaald, volgt u een van de sites die mobiele games aanbiedt die u gratis kunt downloaden of kopen (u hoeft alleen de zoekmachine "games voor mobiel / telefoon" in te typen).

Een van de meest populaire, handige en spellen voor elke smaak, evenals een gratis site - https://game.mob.ua/. Hierop hoeft u niet eens de informatie van de eerste stap te kennen, u hoeft alleen het telefoonmodel te kennen. Selecteer de fabrikant en het model in het paneel aan de rechterkant, en de site zal zelf de games selecteren die geschikt zijn voor je telefoon.

Een andere populaire site die gratis download van mobiele games aanbiedt - https://mobigama.ru/, is hier iets lastiger, je moet zelf games voor je apparaat vinden, maar de keuze is groot en er zijn er veel. Meestal java-games.

game.mob.ua
game.mob.ua

Stap 3

Nadat je de game hebt gevonden die je leuk vindt, hoef je alleen maar de bijbehorende bestanden (jar, jad) voor het scherm met een geschikte resolutie te downloaden, ze naar je telefoon over te zetten en te starten. Naast het downloaden naar een computer, is het op veel sites (de eerste site van de tweede stap onder hen) mogelijk om bestanden rechtstreeks naar de telefoon te downloaden via de mobiele internetverbinding. Dit gebeurt met behulp van reguliere links of QR-codes.

Aanbevolen: