Hoe MTS-beltonen Te Weigeren

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-beltonen Te Weigeren
Hoe MTS-beltonen Te Weigeren

Video: Hoe MTS-beltonen Te Weigeren

Video: Hoe MTS-beltonen Te Weigeren
Video: ZTE (MTS) 236 ringtones [DOWNLOAD LINK IN DESCRIPTION] 2024, April
Anonim

Communicatie-operator "MTS" biedt zijn klanten een service waarmee u pieptonen kunt vervangen door elke gewenste melodie. Deze dienst wordt "Beep" genoemd. Indien nodig kan het echter op elk moment worden uitgeschakeld met behulp van speciale services of verzoeken.

Hoe MTS-beltonen te weigeren
Hoe MTS-beltonen te weigeren

instructies:

Stap 1

Om de "GOOD'OK"-service uit te schakelen, kunnen gebruikers de officiële website van het bedrijf bezoeken en het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant" of een persoonlijk account gebruiken (deze bevindt zich ook op de site). Bovendien is deactivering van de "Beep" mogelijk dankzij het korte USSD-nummer * 111 * 29 #. Trouwens, abonnees van de MTS-operator mogen de service Mobile Assistant niet vergeten. Om het te gebruiken, hoeft u alleen maar het korte nummer 111 te bellen. Houd er rekening mee dat de procedure voor het uitschakelen van de "Beep" volledig gratis is, maar het wordt aanbevolen om dit in de laatste dagen van de maand uit te voeren. Het is een feit dat als u het aan het begin van de maand deactiveert, u nog een maand extra in rekening wordt gebracht voor het gebruik van de service, hoewel uw service in feite al is uitgeschakeld.

Stap 2

Bovendien kunnen alle gebruikers niet alleen de volledige service weigeren, maar ook een afzonderlijk abonnement op elke geïnstalleerde melodie. Om een weigering te verzenden, belt u op uw mobiele telefoon een sms-bericht met de tekst EINDE en de melodiecode (zet een spatie ertussen). Evenals wanneer de dienst wordt gedeactiveerd, en wanneer het abonnement is voltooid, kan de abonnee zijn persoonlijke account gebruiken. Om het in te voeren, gaat u naar de website van de "GOOD'OK"-service zelf www.goodok.mts.ru. U kunt de abonneeservice ook bellen door het verkorte nummer 0550 te kiezen.

Stap 3

Mocht je na een tijdje na het deactiveren van de dienst toch weer verbinding willen maken, dan kan dat eenvoudig via het nummer 0550 of 9505 (bedoeld voor oproepen vanaf mobiele telefoons). Naast hen is er ook het USSD-verzoeknummer * 111 * 28 #, evenals het commando * 111 * 29 #.

Aanbevolen: