Een Chinese Telefoon Aanzetten

Inhoudsopgave:

Een Chinese Telefoon Aanzetten
Een Chinese Telefoon Aanzetten

Video: Een Chinese Telefoon Aanzetten

Video: Een Chinese Telefoon Aanzetten
Video: Factory reset any Chinese Phone with Chinese recovery 2024, Mei
Anonim

Chinese mobiele telefoons zijn, net als hun prototypes van bekende bedrijven, uitgerust met aparte aan / uit-knoppen. Voordat u een dergelijk apparaat inschakelt, moet u de batterij, twee simkaarten en een geheugenkaart plaatsen.

Een Chinese telefoon aanzetten
Een Chinese telefoon aanzetten

instructies:

Stap 1

Pak je telefoon uit. Zoek de batterij. Plaats het zo dat de contacten zich in dezelfde hoek bevinden als de veren in het compartiment. Druk het tegen de veren en plaats het vervolgens in het compartiment.

Stap 2

Plaats het deksel en schuif het omhoog totdat het vastklikt. Indien nodig, extra vastzetten met twee schroeven aan de zijkanten.

Stap 3

Schuif de rubberen zijafdekkingen voor de geheugenkaart en de eerste simkaartsleuven. Installeer ze in deze slots. Doe dit niet te veel moeite - als de installatie mislukt, moet de kaart misschien gewoon worden omgedraaid. Gebruik een microSD-geheugenkaart.

Stap 4

Om een tweede simkaart te plaatsen, schuift u de rubberen dop aan de bovenkant van de behuizing met de tekst HDMI eraf. In feite heeft de neptelefoon geen HDMI-connector, maar is er een tweede kaarthouder. Vervang vervolgens alle pluggen.

Stap 5

Zowel de simkaart als de geheugenkaart moeten in de daarvoor bestemde sleuven worden gestoken totdat u een klik hoort. Om de kaart te verwijderen, moet u erop drukken met de punt van een gewone vulpen en u hoort een tweede klik. Daarna zal het eruit komen, en zo niet, dan moet het voorzichtig met een pincet worden uitgetrokken.

Stap 6

Sluit de oplader aan op het stopcontact aan de onderkant van de behuizing. Sluit hem aan en er verschijnt binnenkort een gestileerde afbeelding van een opladende batterij op het scherm. Druk op de aan/uit-knop aan de bovenkant van de behuizing. Houd deze ingedrukt totdat de telefoon wordt ingeschakeld. Zorg ervoor dat beide simkaarten worden gedetecteerd. Formatteer de geheugenkaart indien nodig. De locatie van het menu-item waarmee u dit kunt doen, is afhankelijk van het telefoonmodel.

Stap 7

Wacht tot het opladen is voltooid en begin het apparaat te gebruiken. Als de oplader zoek is of niet goed werkt, kun je meestal een oplader gebruiken die is ontworpen voor originele Nokia-telefoons (met een dunne stekker).

Aanbevolen: