Wat Zit Er In De Nieuwe Xperia-telefoon

Wat Zit Er In De Nieuwe Xperia-telefoon
Wat Zit Er In De Nieuwe Xperia-telefoon

Video: Wat Zit Er In De Nieuwe Xperia-telefoon

Video: Wat Zit Er In De Nieuwe Xperia-telefoon
Video: Sony Xperia 1 III: The Ultimate Enthusiast Phone! 2024, Mei
Anonim

Een nieuw product van Sony Mobile Communications is de Sony Xperia S-telefoon, het vlaggenschip van het bedrijf. Dit model heeft iets om zijn fans te plezieren en diegenen te verrassen die voor het eerst kennis wilden maken met Sony-smartphones.

Wat zit er in de nieuwe Xperia-telefoon
Wat zit er in de nieuwe Xperia-telefoon

Het eerste aan de nieuwe Xperia-telefoon is het ergonomische ontwerp. Het toestel ziet er dankzij de nieuwste soft touch materialen totaal anders uit. Het omhulsel van de telefoon is minder fluweelachtig geworden, de kou van het metaal wordt er meer in gevoeld. Dit had ook invloed op de beschermende eigenschappen van het materiaal: op de behuizing kunt u veilig schrijven met een balpen en vervolgens wissen, terwijl het oppervlak niet beschadigd raakt.

Een handige positie in de palm van je hand, ondanks het vrij grote formaat, wordt geboden door een speciaal gebogen achterpaneel. De diagonaal van het scherm was 4,3 inch. Het beschermende glas beschermt het tegen prikkels van buitenaf. Op het display bevindt zich ook een camera aan de voorzijde voor Skype- of videogesprekken.

Bedieningsknoppen, connectoren en stopcontacten voor plug-ins bevinden zich rond de omtrek van de smartphone. Om de camera te activeren, hebben de ontwikkelaars een aparte knop aan de rechterkant geplaatst - een zeldzaamheid voor moderne smartphones. Met deze functie kan de nieuwe Xperia telefoon snel en eenvoudig foto's en video's maken met zijn 12 megapixel camera. De telefoon maakt een foto in slechts 1,5 seconde. Tegelijkertijd is er een autofocusfunctie. Alle tekst die door de camera van de Xperia-telefoon is vastgelegd, blijft perfect herkenbaar.

De achterkant van de telefoon is afneembaar, daaronder zit een slot voor een MicroSim-kaart. De batterij in de telefoon kan niet worden vervangen. Daarom werd het onmogelijk om de telefoon opnieuw op te starten door de batterij te verwijderen.

In de nieuwe Xperia-telefoon hebben de ontwikkelaars de luidspreker verhoogd voor geluidsverspreiding, zodat geen enkel oppervlak kan interfereren. De externe luidspreker klinkt luid, maar werkt alleen goed voor het weergeven van hoge frequenties. In koptelefoons is het geluid compleet anders: helder, hoogwaardig en luid.

Een geweldige eigenschap van het vlaggenschip van Sony Mobile is de mogelijkheid om de telefoon te gebruiken als afstandsbediening voor alle media-apparatuur van Sony. Hiervoor is speciaal het programma MediaRemote ontwikkeld. Met uw nieuwe Xperia-telefoon kunt u altijd de afstandsbediening van de tv bellen en deze gemakkelijk terugvinden.

Aanbevolen: