Standaardgames Van Je Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Standaardgames Van Je Telefoon Verwijderen
Standaardgames Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Standaardgames Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Standaardgames Van Je Telefoon Verwijderen
Video: Gemakkelijke manier om krassen op de Samsung-telefoon met curvescherm te verwijderen,kras repareren 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn lange tijd niet alleen een communicatiemiddel geweest, maar ook een uitstekende manier om vrije tijd door te brengen. We kunnen met succes naar muziek luisteren, radio, films kijken en zelfs games spelen. Helaas raken standaardspellen snel verveeld en na verloop van tijd raakt het geheugen van de telefoon zo vol dat de kwestie van een paar extra megabytes behoorlijk acuut wordt. U kunt ruimte vrijmaken voor nieuwe games door de standaardgames te verwijderen.

Standaardgames van je telefoon verwijderen
Standaardgames van je telefoon verwijderen

instructies:

Stap 1

Probeer allereerst de standaardspellen te verwijderen via het telefoonmenu. Ga hiervoor naar het menu waarin ze zich bevinden en selecteer "verwijderen" in de opties. Als je faalt, ga dan naar de tweede stap.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Om de synchronisatie te laten slagen, moet u eerst de stuurprogramma's voor de telefoon installeren. Download van internet of koop op cd-rom drivers en software die nodig zijn om de telefoon te synchroniseren met een computer, evenals een datakabel. Installeer de stuurprogramma's en software voor synchronisatie en sluit vervolgens de computer en de telefoon aan. Zoek met behulp van de software de gamebestanden in de telefoongids en verwijder ze.

Stap 3

Als het verwijderen niet is gelukt, probeer dan de standaardspellen te vervangen door de bestanden met dezelfde naam. Vaak is er op telefoons een verbod op het verwijderen van standaardspelletjes en melodieën, maar vervanging is toegestaan. Bereid bestanden van tevoren voor met namen die identiek zijn aan standaardspellen, kopieer en plak ze vervolgens in de map.

Stap 4

Als de vorige stap niet werkte, probeer dan je telefoon te flashen met standaardfirmware, maar zonder games. Zoek deze firmwareversie op internet, in de meeste gevallen zijn ze vrij verkrijgbaar. Download en installeer de flashing-software, sluit je telefoon aan en flash hem. Vergeet niet om alle belangrijke informatie, zoals telefoonboek, foto's en berichten, op uw computer op te slaan. Nadat u klaar bent met knipperen, kopieert u de opgeslagen gegevens naar het telefoongeheugen. Als je twijfelt aan je bekwaamheid om te flitsen. contact opnemen met het servicecentrum.

Aanbevolen: