Hoe De Code Van De Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Van De Telefoon Te Verwijderen
Hoe De Code Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Code Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe De Code Van De Telefoon Te Verwijderen
Video: How To Remove Password Lock Any Android Mobile Without (Reset/Factory Reset/Data Loss 2024, April
Anonim

Een pincode is een persoonlijk identificatienummer dat automatisch op elke simkaart wordt vermeld. Het is een soort wachtwoord dat je telefoon beschermt. Dus als u bijvoorbeeld uw telefoon verliest, kunnen vreemden uw simkaart niet gebruiken. Het bestaat uit een combinatie van vier cijfers die kunnen worden gewijzigd. Als u bang bent deze code te vergeten, kunt u deze eenvoudig verwijderen, of liever uitschakelen.

Hoe de code van de telefoon te verwijderen
Hoe de code van de telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu van uw telefoon door op de toets onder het opschrift op het display "Menu" te drukken. Selecteer vervolgens het tabblad "Instellingen". Er wordt een lijst met verschillende soorten instellingen voor u geopend.

Stap 2

Selecteer "Bescherming", meestal gaat dit item vergezeld van een afbeelding in de vorm van een schuurkasteel. De eerste parameter in de lijst is "PIN-codeverzoek". Klik erop en selecteer in het geopende venster de waarde "Uitschakelen".

Stap 3

Na de juiste handelingen bij het inschakelen zal de telefoon je niet om deze code vragen.

Stap 4

Ook hebben de telefoons een andere code, de zogenaamde beveiligingscode. Het beschermt niet alleen de simkaart, maar ook de telefoon zelf. Bij een beperkt aantal foutieve pogingen wordt de telefoon geblokkeerd en is er maar één uitweg: knipperen. Deze code kan ook worden verwijderd in het menu "Instellingen", alleen in het item "Toegangscodes".

Aanbevolen: