Hoe Firmware Van De Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Firmware Van De Telefoon Te Verwijderen
Hoe Firmware Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Firmware Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Firmware Van De Telefoon Te Verwijderen
Video: Firmware cannot be deleted 2024, Maart
Anonim

Telefoonfirmware is software die zorgt voor de normale werking van het apparaat. Om het interne uiterlijk van het menu te veranderen, evenals het toevoegen of wijzigen van de programmafuncties en de menutaal, gebruiken ze een knipperende. Het verwijderen van de firmware kan worden beschouwd als het formatteren van de telefoon voordat een nieuwe firmware wordt geüpload, evenals het resetten van de telefoon om het geheugen te wissen en terug te keren naar de fabrieksinstellingen. In beide gevallen worden alle persoonlijke gegevens gewist.

Hoe firmware van de telefoon te verwijderen
Hoe firmware van de telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de firmware volledig van de telefoon te verwijderen, is het noodzakelijk om een bewerking uit te voeren die lijkt op knipperen, maar gebruik alleen die stappen die bedoeld zijn voor het reinigen van de telefoon. U moet uw telefoon dus synchroniseren met uw computer met behulp van een datakabel en stuurprogramma.

Stap 2

Nadat u uw telefoon en computer hebt gesynchroniseerd, gebruikt u de knipperende software. Verwijder de firmware door deze op uw computer op te slaan voor het geval de nieuwe niet werkt en u de oude moet terugsturen.

Stap 3

Om de firmware te resetten heeft u een speciale code nodig. Neem contact op met de fabrikant van de telefoon en vraag hem om de codes om de instellingen te resetten en de firmware te resetten. Mogelijk moet u bewijzen dat u de eigenaar bent van de telefoon, en bereid zijn om een kassabon, paspoortscan en serienummer van de telefoon te verstrekken. Nadat u de code hebt ontvangen om de firmware te resetten, voert u deze in met het toetsenblok van de telefoon.

Aanbevolen: