Hoe Het Toetsenbord Van De Telefoon Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Van De Telefoon Te Ontgrendelen
Hoe Het Toetsenbord Van De Telefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Toetsenbord Van De Telefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Toetsenbord Van De Telefoon Te Ontgrendelen
Video: How to unlock all key pad Mobile phone 2024, April
Anonim

In je zak kan een mobiele telefoon zich onvoorspelbaar gedragen: willekeurige oproepen, internettoegang. Dit alles wordt natuurlijk weerspiegeld in het saldo van de abonnee. Om dergelijke incidenten te voorkomen, is de mogelijkheid om de telefoon te vergrendelen geïmplementeerd op mobiele apparaten.

toetsenbord
toetsenbord

instructies:

Stap 1

Telefoontoetsenblok blokkeren. Om de knoppen op de telefoon te vergrendelen, moet u de "*"-toets een paar seconden ingedrukt houden. Sommige telefoonmodellen bieden ook de mogelijkheid om het toetsenbord automatisch te vergrendelen als het apparaat een bepaalde tijd niet wordt gebruikt. Om de automatische toetsblokkering te activeren, moet je naar de telefooninstellingen gaan. Als het deze optie ondersteunt, kunt u de tijd instellen waarna het toetsenbord wordt vergrendeld (5, 10 of 15 seconden inactiviteit). Apparaatmodellen zoals sliders kunnen zo worden geconfigureerd dat het toetsenbord automatisch wordt vergrendeld wanneer de bovenklep van de telefoon wordt gesloten - een vergelijkbare functie kan ook worden geactiveerd in de instellingen.

Stap 2

Het telefoontoetsenbord ontgrendelen. De meeste modellen mobiele telefoons impliceren het verwijderen van het blok van het toetsenbord op de volgende manier: het sterretje wordt een tijdje ingedrukt, waarna de "OK"-toets wordt ingedrukt. Als we het hebben over schuifregelaars, gebeurt het ontgrendelen van het toetsenbord op dezelfde manier. U kunt uw telefoon ook zo instellen dat de toetsenblokkering wordt verwijderd wanneer u de schuifregelaar opent. U kunt de bijbehorende parameters instellen in de instellingen van uw mobiele apparaat.

Aanbevolen: