Herziening Van Het Tarief "Inschakelen! Communiceer "van Megafon

Herziening Van Het Tarief "Inschakelen! Communiceer "van Megafon
Herziening Van Het Tarief "Inschakelen! Communiceer "van Megafon

Video: Herziening Van Het Tarief "Inschakelen! Communiceer "van Megafon

Video: Herziening Van Het Tarief
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, April
Anonim

Megafon heeft een nieuw en uniek tariefplan gepresenteerd “Turn on! Communiceren. Met het nieuwe tarief kun je bellen naar alle telefoons en onbeperkt internetten in heel Rusland.

Herziening van het tarief "Inschakelen! Communiceer "van Megafon
Herziening van het tarief "Inschakelen! Communiceer "van Megafon

Tarief “Aanzetten! Communiceren kan vanaf 27 augustus worden aangesloten. De maandelijkse vergoeding voor het gebruik van het tarief is afhankelijk van de regio. De minimumprijs is 250 roebel in de regio Koergan en de maximumprijs is 600 roebel in Moskou. In de regio Nizhny Novgorod is het maandelijkse tarief 290 roebel.

Naast het tarief “Turn on! Communiceer "de klant kan een vergelijkbaar tarief aansluiten:" Schakel in! Kijk”,“Zet aan! Kijk + "en" Zet aan! premie".

- Gratis internet voor instant messengers en sociale netwerken.

- Het volume van 30 GB internetverkeer voor eventuele diensten, als dit volume niet genoeg is, kunt u een extra internetpakket of de optie onbeperkt internet aansluiten.

- Onbeperkte communicatie met Megafon-abonnees in de thuisregio en in heel Rusland.

- Een pakket van 1000 minuten om te communiceren met klanten van andere mobiele operators in uw regio en met alle telefoons in heel Rusland.

- Service Megafon TV, een boek als cadeau en een ESET NOD32 antivirus.

- Op het tarief is het toegestaan om WI-FI gratis naar elk apparaat te distribueren.

- Het eerste nadeel komt direct en voor de overgang naar een nieuw tarief aan het licht. Het blijkt dat u het tarief alleen kunt wijzigen in de mobiele communicatiesalon van de Megafon-operator. Het inwisselen van uw account is niet voorzien. Om het tarief te wijzigen, moet u daarom uw persoonlijke tijd besteden aan een bezoek aan de Megafon-communicatiesalon.

- Het volgende nadeel wordt misschien niet opgemerkt als je niet alle aangesloten diensten op tijd controleert. Wanneer u verbinding maakt, worden 14 services automatisch met u verbonden. Onder hen is de "Who Called +" -service, gratis gedurende 90 dagen, daarna 1,5 roebel per dag, voor een totaal van 45 roebel per maand. Er is geen dringende behoefte aan deze dienst, en het is beter om het uit te zetten, want dan kun je het gewoon vergeten.

- Veel potentiële klanten houden niet van het ontbreken van een sms-pakket. De kosten van één sms zijn 1 roebel 80 kopeken. En voor degenen die vaak berichten verzenden, is het voordeliger om de onbeperkte sms-optie te activeren voor 50 roebel per maand.

- Bij het bellen naar vaste nummers in uw regio worden extra kosten in rekening gebracht. Aangezien ze niet zijn opgenomen in het basispakket van minuten en 1 roebel 80 kopeken per minuut gesprek bedragen.

- Het tarief kan niet worden gebruikt in modems en routers. Als de kaart in de modem wordt gestoken, wordt de internettoegang uitgeschakeld.

- Na het aansluiten van de onbeperkte internetoptie, wordt de downloadsnelheid van torrents verlaagd naar 128 Kbps. En bij een zware belasting van het mobiele netwerk kan de operator de maximale internetsnelheid niet garanderen. Dat wil zeggen, de downloadsnelheid kan op elk moment worden beperkt.

- Resterende minuten gaan niet over naar de volgende maand. Alle ongebruikte minuten komen te vervallen. Deze informatie staat niet op de site.

"Aanzetten! Communiceer "- dit is het beste tarief dat er is. Het onbeperkte volume van mobiel internetverkeer en oproepen in heel Rusland naar alle telefoons maakt het tarief zeer aantrekkelijk voor klanten. Alle genoemde nadelen zijn niet kritisch, betaalde opties kunnen worden uitgeschakeld en beperkingen kunnen altijd worden omzeild.

Aanbevolen: