Het Toetsenbordgeluid Op Je Telefoon Dempen

Inhoudsopgave:

Het Toetsenbordgeluid Op Je Telefoon Dempen
Het Toetsenbordgeluid Op Je Telefoon Dempen

Video: Het Toetsenbordgeluid Op Je Telefoon Dempen

Video: Het Toetsenbordgeluid Op Je Telefoon Dempen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

De instellingen van de mobiele telefoon kunnen door de gebruiker naar zijn voorkeuren worden aangepast. Dit betreft met name de mogelijkheid om het geluid van het toetsenbord in en uit te schakelen, evenals andere functies.

Het toetsenbordgeluid op je telefoon dempen
Het toetsenbordgeluid op je telefoon dempen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - instructies voor uw telefoonmodel.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het toetsenbord ontgrendeld is. Gebruik de speciale toets of sneltoets op uw telefoon om te ontgrendelen. Op verschillende mobiele modellen kunnen dit verschillende toetsen zijn.

Stap 2

De telefoons van dezelfde fabrikant hebben in de regel dezelfde of vergelijkbare menu's. Raadpleeg de handleiding van uw merk telefoon. De meest voorkomende zullen hieronder worden besproken.

Stap 3

Samsung

Ga naar het hoofdmenu van de telefoon, selecteer het gedeelte "Instellingen", ga naar het item "Profielen" (of "Geluidsprofielen"). Een lijst als deze opent: "normaal", "geen geluid", "auto", "vergaderen", "op straat", enz. Selecteer het "gewone" profiel en specificeer vervolgens in de "opties" de functie "wijzigen". Zoek in het menu dat opent naar "toetsenbordgeluid", selecteer de functie "wijzigen" opnieuw en vink het vakje aan naast de woorden "het geluid uitschakelen".

Stap 4

Lg

Ga naar het hoofdmenu van de telefoon, selecteer het gedeelte "Profielen". Selecteer in de lijst die wordt geopend het item "algemeen", stel de functie "aanpassen" in. In de optie "Toetsvolume" verlaagt u het volume tot nul.

Stap 5

Nokia

Ga naar het hoofdmenu van de telefoon, selecteer het gedeelte "Instellingen", het item "Signalen" en stel het geluidsvolume van het toetsenbord in op de nulpositie.

Stap 6

Philips

Ga naar het hoofdmenu van de telefoon, selecteer het gedeelte "Instellingen", het item "Toetsenbordvolume", stel de "stille" modus in.

Stap 7

Verlaat het menu, controleer of er geen geluid is bij het indrukken van toetsen.

Aanbevolen: