Hoe Het GPS-signaal Te Dempen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het GPS-signaal Te Dempen?
Hoe Het GPS-signaal Te Dempen?

Video: Hoe Het GPS-signaal Te Dempen?

Video: Hoe Het GPS-signaal Te Dempen?
Video: How to Jam a GPS Tracker 2024, Mei
Anonim

GPS-navigators werken met een signaal dat op verschillende manieren kan worden gestoord. Let ook op multifunctionele apparaten die met andere soorten signalen werken.

Hoe het GPS-signaal te dempen?
Hoe het GPS-signaal te dempen?

Het is nodig

een apparaat om het signaal van de navigator te onderdrukken

instructies:

Stap 1

Als u het signaal van uw navigator moet overstemmen, gebruik dan een speciaal draagbaar apparaat dat apparaten dekt die zich binnen een bepaald bereik bevinden. Dergelijke apparaten kunnen ook worden gebruikt om het signaal van een tv, radio, mobiele telefoon, enzovoort te dempen.

Stap 2

Je kunt de apparaten natuurlijk het beste los kopen, maar er zijn ook multifunctionele modellen te koop. De meeste GPS-stoorzenders zijn kleine apparaten, soms iets groter dan een telefoon. Het heeft een ingebouwde speciale externe antenne (of meerdere antennes, afhankelijk van het model en de functionaliteit).

Stap 3

Koop dit apparaat op de radiomarkten van uw stad, elektrische winkels, online winkels, enzovoort. Als je de vaardigheden hebt om dergelijke apparaten te assembleren, kun je het zelf maken, nadat je eerder de benodigde circuits voor ontwikkeling op thematische forums hebt gevonden.

Stap 4

Als u dit apparaat niet in uw plaats kunt kopen, bestel dan de fabricage ervan op verschillende forums in uw stad. Probeer ook een bestelling van goederen aan te vragen bij verschillende servicecentra en elektronicawinkels in uw stad. Laat u bij het kiezen van een signaalonderdrukkingsapparaat leiden door het doel en de benodigde extra functionaliteit, evenals de invloedssfeer.

Aanbevolen: