Samsung-toetsenbordgeluid Dempen

Inhoudsopgave:

Samsung-toetsenbordgeluid Dempen
Samsung-toetsenbordgeluid Dempen

Video: Samsung-toetsenbordgeluid Dempen

Video: Samsung-toetsenbordgeluid Dempen
Video: How to TURN OFF Keyboard Typing Sound Samsung Galaxy 2024, Mei
Anonim

Een geluidswaarschuwing wanneer u een toets indrukt op een mobiele Samsung-telefoon is handig, maar vaker wel dan niet is het vervelend, waardoor een aanhoudende wens ontstaat om het geluid te dempen. Het mute-proces van Samsung zelf is hetzelfde, en slechts een paar eenvoudige opties zijn voldoende.

Samsung-toetsenbordgeluid dempen
Samsung-toetsenbordgeluid dempen

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudige methoden om het geluid te dempen, is door uw telefooninstellingen te wijzigen. Ga naar het Samsung-menu, selecteer "Instellingen" en activeer de functie die je op dit moment nodig hebt.

Stap 2

Dus als u geen geluiden wilt horen wanneer u op de toetsen drukt, of in het algemeen wanneer u de telefoon gebruikt, ga dan naar het gedeelte "Profielen", druk op de knop "Opties" aan de linkerkant en selecteer de opdracht "Wijzigen". Vink vervolgens in het gedeelte 'Telefoongeluiden' het vakje aan naast de modus 'Uit'.

Stap 3

Als u alleen het volume wilt verlagen of uitschakelen, past u deze parameter aan in de volume-instellingen. Om dit te doen, selecteert u het gedeelte "Geluidsvolume", gebruikt u opnieuw de toets "Opties" en door op het commando "Wijzigen" te drukken, verlaagt u de geluidsmodus tot nul.

Stap 4

Als u het toetsenbordgeluid tijdens een gesprek of in de wisselgesprekmodus wilt dempen, drukt u op de speciale knoppen aan de zijkant van de telefoon. Door het volume van het geluid aan te passen, zet u het op een gemiddeld of minimaal niveau, tot een volledige demping. U kunt ook de hash-knop op de onderste rij van het toetsenbord van uw telefoon gebruiken. Houd deze knop een paar seconden ingedrukt totdat de telefoonmodus stil wordt.

Stap 5

Voor Samsung-smartphones kunt u de aanpassingsopties voor geluidsthema's gebruiken. Selecteer het gedeelte van de geluidsthema-instellingen in het smartphonemenu en klik op de subsectie "Toetsenbordsignaal". Selecteer vervolgens het commando "Niet toegewezen" of verlaag de volumemodus tot de minimumwaarde. Gebruik ook de wijziging van geluidsinstellingen voor verschillende geluidsthema's. Als gevolg hiervan wordt elke keer dat u een bepaald ontwerpschema gebruikt, een ander geluidsmeldingssysteem op uw telefoon geïnstalleerd, tot aan de stille modus.

Aanbevolen: