Hoe Het Signaal Te Dempen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Signaal Te Dempen?
Hoe Het Signaal Te Dempen?

Video: Hoe Het Signaal Te Dempen?

Video: Hoe Het Signaal Te Dempen?
Video: I Made a LEGO Autoclicker, to Cheat at Minecraft... 2024, Mei
Anonim

Het dempen van een tv- of radiosignaal is eenvoudig genoeg, vooral als je speciale apparatuur hebt of de vaardigheden om het zelf in elkaar te zetten. Het wordt echter niet aanbevolen om dit apparaat zonder speciale redenen te gebruiken.

Hoe het signaal te dempen?
Hoe het signaal te dempen?

Noodzakelijk

een apparaat voor signaalonderdrukking

instructies:

Stap 1

Om elk signaal te dempen, moet u een speciaal apparaat aanschaffen dat deze actie uitvoert voor apparaten die zich op een bepaalde afstand bevinden. Deze zijn te vinden in online winkels, verkooppunten van radioapparatuur in uw stad, enzovoort.

Stap 2

Je kunt dit apparaat ook zelf in elkaar zetten, mits je ervaring hebt met radio-elektronica. Het is ook een goede optie om de fabricage van dit apparaat op het stadsforum te bestellen, het kan best zijn dat er onder de inwoners van uw nederzetting mensen zijn die dit werk op zich willen nemen.

Stap 3

Schakel het apparaat in en specificeer, als uw model een dergelijke functie heeft, het bereik van zijn werking. Zet hem aan en alle signalen op een bepaalde afstand gaan verloren en worden niet meer opgepikt door de antennes van de apparaten.

Stap 4

Als u de signalen van andere apparaten moet overstemmen, controleer dan de verdeling van het effect van de gekochte apparatuur naar hen. Als je zo'n apparaat ineens zelf in elkaar wilt zetten, download dan vooraf de schakelingen van internet en lees informatie over dit onderwerp op thematische sites en fora.

Stap 5

Het is ook niet overbodig om een servicehandleiding voor een dergelijk apparaat op internet te vinden om voor sommige functies te zorgen. Het is niet aan te raden om dit apparaat zelf in elkaar te zetten als je niet genoeg kennis op dit gebied hebt. In ieder geval zou de beste optie zijn om een prior in online winkels te bestellen.

Aanbevolen: