Hoe Te Printen Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Te Printen Naar Schijf
Hoe Te Printen Naar Schijf

Video: Hoe Te Printen Naar Schijf

Video: Hoe Te Printen Naar Schijf
Video: How to print on to a printable CD using the Epson EcoTank ET-7700 2024, Mei
Anonim

Het branden van een afbeelding of belettering op het oppervlak van een gewone "blanco" is een goede manier om gehannes met omslagen of stickers te voorkomen. Om deze handige functie te gebruiken, moet u beschikken over: een brander met LightScribe-functie (ze kosten iets meer dan de gebruikelijke), een "blanco" gecoat met een LightScribe-laag (kost hetzelfde als een gewone) en een geïnstalleerd programma ontworpen om met deze technologie te werken.

Hoe te printen naar schijf
Hoe te printen naar schijf

Noodzakelijk

LightScribe-schijfstation; Een "leeg" bedekt met een LightScribe-laag; software ontworpen om te werken met LightScribe-technologie

instructies:

Stap 1

Het handigste in de lijst met dergelijke programma's is het programma voor het branden van schijven Nero. In alle versies van dit programma, te beginnen met de zesde, is er een functie LabelFlash, waarmee je afbeeldingen op schijf kunt toepassen. Wanneer u begint, ziet u een lay-out waarop u de afbeelding of inscriptie die u nodig hebt, moet overlappen. Selecteer na het plaatsen van de afbeelding de afdrukkwaliteit. High kost de meeste tijd, houd hier rekening mee door op "Ok" te klikken.

Stap 2

Als je Nero niet hebt, kun je andere gebruiken, bijvoorbeeld Droppix. Voordat u het gebruikt, moet u LightScribe downloaden en kunt u aan de slag. Verwijder eerst de kleur van de foto die je nodig hebt met een editor en sla de foto op. Open het vervolgens via Droppix (Bestand - open) en pas het formaat aan aan de grootte van de schijf. Houd er rekening mee dat er een gat in het midden zal zijn, dus plaats de afbeelding dienovereenkomstig.

Stap 3

Met het programma kunt u een voorbeeld bekijken en het niveau van de afdrukhelderheid selecteren. Het is beter om een donkerdere optie te kiezen - zodat de foto helderder en scherper wordt. Nadat u klaar bent - druk op "Branden". Selecteer nu de branderaandrijving (als je er meer dan één hebt) en het programma begint de afbeelding te schilderen. Denk er onder andere aan dat de "blanco" ondersteboven moet worden geplaatst, dat wil zeggen met het werkoppervlak naar boven.

Aanbevolen: