Een Geheugenkaart In Een Nokia-telefoon Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart In Een Nokia-telefoon Plaatsen
Een Geheugenkaart In Een Nokia-telefoon Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart In Een Nokia-telefoon Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart In Een Nokia-telefoon Plaatsen
Video: Nokia 3310 (2017): How to open Cover, Insert SIM / SD Card, Lock / unlock 2024, Mei
Anonim

Veel mobiele telefoonmodellen van Nokia Cellular Phone Company hebben de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden door het gebruik van speciale microSD- en microSDHC-kaarten. In de regel is de hoeveelheid informatie die erop kan worden opgeslagen meerdere malen groter dan de hoeveelheid die wordt beperkt door het ingebouwde geheugen van het apparaat. De geheugenkaart die bij aankoop in uw telefoon zat, kan worden vervangen.

Een geheugenkaart in een Nokia-telefoon plaatsen
Een geheugenkaart in een Nokia-telefoon plaatsen

Noodzakelijk

Telefoonkaart

instructies:

Stap 1

Lees de instructies die bij uw telefoon zijn geleverd zorgvuldig door. De geheugenkaart kan op verschillende modellen op verschillende manieren worden geplaatst. Sommige telefoons hebben kaartsleuven aan de zijkanten, terwijl andere - onder covers op het achterpaneel. Vind de instructies voor het installeren van de geheugenkaart in de instructies en maak deze volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

Stap 2

In het geval dat de instructies niet bij de hand zijn, download deze dan van internet. Zoek en bekijk de gebruikershandleiding voor uw model op de website. Als het model niet nieuw is, kunt u altijd informatie over elk apparaat vinden in het archief van de site.

Stap 3

Als u geen toegang heeft tot internet, onderzoek dan zorgvuldig uw mobiele telefoon. Als de sleuf voor een geheugenkaart zich op het zijpaneel bevindt, wordt een pijlpictogram in een cirkel op de bovenkant van het deksel in reliëf gemaakt. Klik op de omslag. Het kan eenvoudig achterover leunen of weggaan met een beetje inspanning, als u het met uw vingernagel loswrikt en een beetje opzij zet.

Stap 4

In het tweede geval moet u een beetje moeite doen, niet overdrijven, om de stekker niet te breken. Leg de telefoon op tafel met het voorpaneel naar boven. Draai de geheugenkaart met de vergulde contacten naar boven en plaats deze in de houder totdat deze stopt en sluit vervolgens de dop.

Stap 5

Als u de geheugenkaartsleuf op de zijpanelen niet kunt vinden, zoekt u deze onder de achterklep. Om te voorkomen dat de batterij eruit valt, legt u de telefoon met de voorkant naar beneden op een tafel. Verwijder voorzichtig het achterpaneel. Onder het achterpaneel bevindt zich een geheugenkaartsleuf. Plaats de kaart, lijn de vergulde contacten uit met de contacten op de telefoon, druk op de rand van de kaart totdat deze op zijn plaats klikt en sluit de achterklep.

Stap 6

Voor sommige Nokia-telefoons, voornamelijk gemaakt in China, bevindt de geheugenkaartsleuf zich mogelijk naast de SIM-kaart, direct onder de batterij. Trek het naar buiten en steek de kaart in de sleuf, contacten eerst. Lijn de contacten van de kaart uit met de contacten van het apparaat, klik deze dicht. Vervang de batterij door de contacten uit te lijnen met de contacten op het apparaat. Sluit de achterklep.

Aanbevolen: