Een Foto Op Een Oproep Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Foto Op Een Oproep Plaatsen
Een Foto Op Een Oproep Plaatsen

Video: Een Foto Op Een Oproep Plaatsen

Video: Een Foto Op Een Oproep Plaatsen
Video: Hoe wordt een foto op canvas opgespannen 2024, April
Anonim

Moderne modellen mobiele telefoons hebben een brede functionaliteit, waardoor het erg handig is om te bellen en gebeld te worden. Een van deze functies is om foto's in te stellen voor inkomende oproepen van uw contacten.

Een foto op een oproep plaatsen
Een foto op een oproep plaatsen

instructies:

Stap 1

Bestudeer de functionaliteit van de mobiele telefoon zorgvuldig door de instructies op de verpakking of op de website van de fabrikant te lezen. Sommige modellen die enkele jaren geleden zijn uitgebracht, ondersteunen de functie van het instellen van een foto bij een oproep niet.

Stap 2

Open het hoofdmenu van je telefoon. Ga naar "Contacten" of "Telefoonboek" en klik erop. Selecteer het contact dat je nodig hebt in de lijst en ga naar de instellingen. U kunt ook een nieuwe abonnee aanmaken. Besteed aandacht aan het bovenste paneel met abonnee-instellingen. Het moet een lege rand hebben. Als je een touchscreen telefoon hebt, klik dan op de lege fotolijst, selecteer anders de optie in het contact instellingen menu "Foto instellen".

Stap 3

Geef het pad naar de gewenste foto op je telefoon aan. U kunt kiezen als een van de afbeeldingen van derden die u van internet hebt gedownload, of een foto die is gemaakt met de camera van uw telefoon. Bij sommige modellen kunt u een foto maken voor installatie op het contact "onderweg". Dat wil zeggen, als er een persoon naast u is die u aan uw contactenboek wilt toevoegen, hoeft u alleen maar een nieuwe cel in het telefoonboek aan te maken, een foto van de persoon te maken en zijn foto in te stellen om te bellen.

Stap 4

Selecteer geschikte afbeeldingsformaten als uw telefoon deze functie ondersteunt. U kunt bijvoorbeeld een foto op volledig scherm zetten, uitrekken of een willekeurig onderdeel in een oproep plaatsen. Nadat u alle noodzakelijke wijzigingen hebt aangebracht, slaat u de contactinstellingen op.

Stap 5

Vraag de beller om uw telefoon te bellen om te zien hoe zijn foto eruit ziet. U ziet de ingestelde naam van de persoon op de achtergrond van zijn foto of een andere geselecteerde afbeelding. Om bellen nog handiger te maken, kunt u een specifieke melodie op het contact instellen, die zal klinken wanneer een oproep van hem komt.

Aanbevolen: