Een Simkaart In Een Iphone Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Simkaart In Een Iphone Plaatsen
Een Simkaart In Een Iphone Plaatsen

Video: Een Simkaart In Een Iphone Plaatsen

Video: Een Simkaart In Een Iphone Plaatsen
Video: How to Insert a SIM Card to iPhone and Android | T-Mobile 2024, April
Anonim

Als je per ongeluk in de handen van een iPhone bent gevallen en je hebt nog niet eerder met Apple-producten te maken gehad, dan zul je hoogstwaarschijnlijk te maken krijgen met het probleem van het plaatsen van een simkaart in deze telefoon. Heb je een iPhone 2G, 3G of 3GS in handen, dan zal het plaatsen van een simkaart niet moeilijk zijn, maar in het geval van 4G zul je even moeten prutsen.

Een simkaart in een iphone plaatsen
Een simkaart in een iphone plaatsen

Noodzakelijk

Gewoon paperclip

instructies:

Stap 1

Als je een iPhone 2G, 3G of 3GS hebt, kijk dan goed naar de bovenkant van het telefoonhoesje. Je ziet een klein gaatje, iets groter dan de dikte van de paperclip.

Stap 2

Vouw een paperclip open, steek deze in het gaatje en druk lichtjes naar beneden. De simkaarthouder komt uit het hoesje. Haal het eruit en plaats de simkaart erin. Het is onmogelijk om hier een fout te maken, omdat de simkaart maar op één positie kan worden geplaatst. Plaats de houder met de simkaart terug in de telefoon.

Stap 3

Als je een iPhone 4G hebt, moet je zoeken naar het paperclipgaatje aan de rechterkant van de telefoon. Een paperclip plaatsen, naar beneden duwen. Haal de houder eruit en laat je verrassen: de afmetingen van de simkaarthouder zijn veel kleiner dan de afmetingen van een gewone simkaart!

Stap 4

Schrik niet: de iPhone 4G maakt gebruik van Micro-SIM-kaarten, en hoewel ze verschillen van de gebruikelijke Mini-SIM-formaten die we gewend zijn, hebben ze identieke contactplaten. Knip daarom met een gewone schaar de behuizing van uw simkaart af op de afmetingen van de houder van de houder. Plaats de simkaart in de houder en vervolgens in de telefoon.

Aanbevolen: